20 år idag :)

Jaha då har den dagen kommit som man har väntat på så länge.... Men det tråkiga var att när jag vaknade i morse, så kändes det inte alls speciellt... Men det kommer väl får jag hoppas..

Idag gjorde jag ett besök på Bolaget med :) Det gick ju bra tcyekr jag.. förutom att jag hade svårt att komma ihåg vad jag skullel ha och vad allt hette.. Men det gick bra...

Ska till Sara ikväll med.. Hoppas att det blir trevligt... Men det bli det nog..

Neeee nu skiter jag i det här...

Pussssss

Historia ur Berts Dassbok..

Jag har läst en massa dåliga historier ur Berts Dassbok, men den här var lätt den sämsta, men ändå bäst... Min taskiga humor:):)

Två sandkorn var ute och gick i Saharaöknen. Så sa det ena sandkornet:
- Du, jag tror vi är förföljda.

Fy Fan så dålig....

Sitter och väntar...

Sitter här och väntar på att Pierre ska komma hem så man har nåt att göra... Inte för att vi brukar ha nåt att göra direkt, men man har ju iaf nån att prata med:) Det brukar inte gå så bra att prata med Besten han fattar nog ingenting iaf:P.. Pappa ringde idag med och var på ett väldigt glatt humör.. Han snacka i en kvart konstant " vilkert är ovanligt för att vara honom. Det brukar ta ca 2min annars, så har han sagt sitt" om imorgon om vad han hade för planer.. Hoppas att det blir trevligt imorgon.. Pappa hade även köp en del alkohol också, så jag lär ju bli lika söt som vanligt..Eller?

Ringde en brud från Viasat och ville att man skulle söka jobb hos dom... Hon erbjöd mig att sälja abonnemang, genom att knacka dörr... NEJ TACK!!! Visst att jag vill ha ett jobb, men det finns gränser..


Ikväll är det inget planerat... Vet heller inget som händer för den delen.. Blir väl att sitta hemma och glo, som jag inte har gjort hela veckan redan...

Försöker komma på bra musik att ladda ner, men kommer inte på nåt? Förslag?..

Måste gå ner till tvättstugan nu..


Min dag...

Det gör inget att du inte ringde... Var ändå trött på kvällen... Men du skulle bara våga göra om det.. moooahhhaa

Dagen började med att man steg upp runt halv 10...  Den första tanken var som den är varje morogon.. Vad ska man göra idag för att fördriva tiden? Och som vanligt kommer jag fram till svaret???? 

Jag tror att jag blir knäpp av att bara gå hemma om dagarna och inte ha något att göra... Jag söker jobb och söker, men fan heller att nån hör av sig. Hellre ett Nej än ingenting alls. Jag trodde inte att jag skulle påverkas så mykcet av att gå hemma, men där hade jag fel, riktigt fel. Det värsta är dagarna nu går åt till att tänka på en massa saker. Saker som inte ens är värt att ödsla tid på att tänka, men man tänker så huvet bryr ibland. Är det någon som nåt förslag på nåt jobb, så säg gärna till....aja nog om detta tjat..

Vi fick iaf hem vårat barbord och stolar.. Det blev bra faktiskt.. Lätt att det kommer att bli "mingelbordet".. På lördag ska man till söderö då och fira att man fyller år och allt... Då kommer pierre familj och släkt komma och min familj så klart:P.. Hoppas nu att dom har köpt riktigt bra gejer till mig nu...??

Neee ska nog ta och laga lite mat nu, så man får sig nåt i magen( inte för att det kanske behövs, men men..)

Tänkte ha med en bild här, me det gick visst inte..." vad förvånad jag blev"..

Puussss på er


Färgar håret...

Håller på att färg mitt hår just nu.. Kände att det var behövligt om man säger så och så har man ju passat på att klippa sig med:)... Man måste ju vara fin till den 26 Januari när folket kommer.. men det är första gången som jag färgar håret på mig själv..:/ 

Nu är det inte långt kvar tills man fyller 20 år.. Vilket är på mån den 21 Januari för er som har glömt bort det :).. Så då  ät det systemet som gäller. Jag kan ge mig f*n på att dom inte kommer att fråga efter mitt leg..  och jag som har väntat nu i 20 år :(..

Ikväll ska vi äntligen hämta vårat barbord och stolar.. NICE..

Guuuu vad jag känner för att göra nåt ikväll " vilket alltid betyder att dricka"..  Kul liv man har eller inte? Skulle vara kul med en Yohanna i repris.. "hon med dom sexigt och oemotståndliga trosorna".. Det var lätt det hetaste jag har varit med om..hahaha..

Nee måste förbereda mig på att skölja ur håret..  Men jag kanske skriver mer sen..

Har skaffat mig en blogg...

Ok, sitter här och har skaffat mig en blogg "skaffa dig en du med" Visst och så gjorde jag det, men jag fattar ju ingenting.. Försöker att fixa en bild,men den hamnar ju bara i arkivet. Det är bara att inse här behövs hjälp av "mästerfixaren "Yohanna..

RSS 2.0