19/8.....

Har typ precis stiggit upp efter en hård kväll med alkohol och mycket trevligt sällskap... Jag Johanna Linda och Madde satt hemma hos Johanna ute på balkongen och tog oss lite var det sagt att det skulle bli.. Men vet inte om jag håller med om det??=p Eller vad säger ni brudar??=) Fy att det alltid ska bli på detta viset... Men men kul hade vi iaf..
Lyssna på en sjukt bra låt igår med som aldrig hade hört förut Brad Paisly- whiskey lullaby..Tack för tipset Lotta.. =)

Saknar verkligen mina vänner från Scan nu... Det blir lite omställning från att umgås med alla varje dag i 4 mån... Vi måste ta och ses någon dag sen framöver...
Och tack Malin för en jätte trevlig kväll hemma hos dig i Fredags=) Det blev drag påt iaf...

Försöker att komma på en bra film som man kan se på?? Det går ju inte alldeles för bra.. Tips någon?

Neeeee ska se om man kan få ner något i magen nu=/...

ha en underbar dag.... Pussssssss

Torsdag..

Jahå då var denna arbetsvecka slut..... SKÖNT!!! Tycker synd om er som måste slita imorgon med...

Imorgon dara vi på Kryssning=) Har sett iframemot det väldigt länge nu och nu är vi ätligen där =)... Såg att Johanna hade skrivit att vi skulle bli 28 st... Undrar vilka alla är? Har inte så stor koll... Fulllt össsss medvetlös är det som gäller.. Måste bara packa lite ikvälll med. Kommer säkert att glömma något... Eller rättare sagt jag vet att jag kommer att göra det för det gör jag alltid... 

Och nästa fredag blir det att vara hemma hos Malla .... Då ska vi som jobbat i sommar festa och ha det mycket trevligt tillsammans... Längtar=)

Har börjat att städa lite nu med... Tänkte att det kunde vara trevligt om det var lite fräscht på lördag när man kommer hem... Men fy fan rent ut sagt så tåkigt det är... man skulle ha någon som gjorde de åt en... Någon?

Neeeee måste ta tag i livet nu...

Pusssss pussss


RSS 2.0