Den 30 mars

Dagen började med att man blev väckt av först syster och sen Annicken.. Var bara att gå upp duscha och sen gå hem till Annicken, men det blev dock ingen kaffe då.. Sen hämta vi Yohanna och satte oss ett tag på Stallis.. Annicken blev sugen på att åka till Klädhuset=) Yohanna fick henne att testa en massa TANT kläder=) Asså herregud vilka fula kläder det finns och det värsta är att man själv kommer att använda såna=/.. Åkte ut till Ezza i huset och där blev det fika..

Nu sitter jag här efter en promenad med Annicken.. Vet inte om jag kommer att få med henne nån mer gång??

Neeee det var allt för denna gång..

Den 27 mars

Idag är det fredag=) men inte så kul väder direkt=( Vill ju ha sol och värme så man kan sitta ute.. Vi har suttit ute nu varje dag när solen varit framme.. Så trött som jag är på snö nu har jag nog aldrig varit.. fattar inte hur det kan ändra sig så fort??

Ikväll blir det att se finalen i Let´s Dance.. Jag hoppas på att Magnus vinner!!!

Alla får sina deklarationer förutom jag känns det som.. jag får alltid min efter alla andra.. Pierre fick sin idag men jag har inte öppnat det.. Det får han göra själv, men jag är bra sugen=)

Nästa vecka får jag se till att njuta riktigt mycket, för sen börjar allvaret.. Men det ska bli skönt att göra nåt vettigt om dagarna..

Neee ska läsa vidare..

Pussss och hejjj


Den 24 mars

Fy fan vad jag hatar A-kassan ibland.. Eller nästan jämt!!! Jag kommer tydligen inte att få någon ersättning denna vecka för att det visst hade uppkommit en spärr? Men hallå ska jag behöva vara utan pengar pga dom gjort fel och inte upptäckt det? Är det inte bara att betala ut  mina på torsdag... Det kan väl inte vara så svårt att fixa.. Eller jag kanske har fel? Plus att jag har räkningar att betala nu med.. Blir så jävla trött.. Det är ju lustigt att det aldrig ska funka mellen mig och A-kassan...

Tänkte at jag skulle trampa nu och sen ut och gå.. Så jag får av mig lite ilska=p

Imorgon blir våfflor hemma hos Annicken mums=) Och Danne du kan ju tänka lite på oss andra, så vi också får smaka lite??=)

Pusssss och hej

Den 20 mars

Äntligen fredag=) Men  kan inte påstå att jag har haft något fredags humör idag iaf.. Har varit så jävla tjurig på ingenting.. Tur att jag är själv när jag tjurar som ett litet barn.. När jag var liten så stampa jag alltid i golvet när jag var arg och det håller i sig än idag=) Men nu är jag på mycket bättre humör=)..
Pierre köpte en ringklocka igår för våran var sönder.. Det finns tydligen 32 signaler? Och den vi har nu är ju kankse den som är mest diskret, men det låter kul iaf.. Och ni kan ju gissa vem som tyckte att den var rolig.. Yohanna kom hit och ringde på den och blev som ett barn på nytt=) "ni kan stå kvar här inne så går jag ut och ringer på" Var det första hon sa när vi skulle åka neråt... Tur att den kan glädja nån..

Ska börja med maten snart med.. Pommes och snitzel.. Mums!!

Imorgon ska vi in till stan och kolla på kakel til badrummet med Pierres pappa.. Hoppas vi börjar med det snart?..

ha en bra kväll

Den 18 mars

Vilket underbart väder vi har haft idag.. Men blir genast på mycket bättre humör.. Yohanna och jag barstämde oss för att åka på loppis.. Fråga mig inte hur jag kom på den idén? Men vi hittade ingen.. Så vi åkte ner till falerum för jag tänkte kolla lite på klädhuset.. Och när vi kom dit så såg vi en skylt Loppis så vi kolla runt lite där.. Yohanna hitta en mösa som hon tyckte var fin? Hmmmm kan väl inte påstå att den var så fin.. men men smaken är ju olika som tur är=) Men jag hitta iaf en vårjacka och ett par skor där nere... Sen blev det kaffe på Daniels balkong.. Mycket skönt och solen lös=) Ska ut imorgon med om dte är fint väder..

Måste gå upp innan 9 imorn för dom ska komma och sota här hemma.. Jobbigt när man inte kan få en tid istället för att det står att dom kommer mellan 9-12...

Betsen har varit ute på äventyr med.. Men nu är han hemma som tur är.. Fick panik där ett tag=/

Ska ta och trappa och gå lite snart med tänkte jag... Duktig man är..
 Ha de

Den 17 mars

Idag var det bara att kliva upp kvart i 9 för att Christian ooch Jonny skulle komma hit och hjälpa till med veden.. Snällt av dom tycker jag=) Jag hjälpte till lite i början, men det kändes mest som att jag var i vägen.. Så nu sitter jag här medans de andra sliter=p.. Det märks att man vänt helt på dygnet..  Att gå upp 9 ska ju inte vara några problem, men jag är asss trött..  Undrar hur det ska bli när jag måste gå upp kl 4.30 när jag jobbar dag på Scan??

Längtar som vanligt efter helg.. Det enda stora nöjet man har här i livet just nu iaf.. Vi har iaf bestämt att vi ska basta och sen ska vi nog vara här hemma.. Får se om Sara och Andreas vill göra oss sällskap?? Skulle vara kul=) Får höra med dom..

Tänkte att jag skulle bjuda herrena på lunch sen nån gång.. Jag sa att dom fick säga till när dom börja bli hungriga..

Ha en trevlig dag

Den 15 mars

Ok kan bara säga att det inte blev en bra kväll för mig igår=/ pissfull och hög decibel..

Ska ner och se på Gossip Gril nu=)

Den 14 mars

Ikväll har Mp inflyttningfest.. Tänkte att man skulle dit med Annicken och Yohanna=) Hade inte gått dit själv iaf.. Känner inte folket så väl.. men kul ska det bli att träffa lite annat folk och lära känna.. Kul att Kusin är där med=)

Har som sagt varit ute i Söderö men jag hjälpte inte till så mycket... Jag gick upp till mamma för att snacka lite skit.. Nu är jag hemma och tänte att jag skulle ta en dusch så att mitt hår hinner torka innan jag ska göra i ordning mig=)

Sup och svälj...

Den 13 mars

FYYYYYY FAAAANNNNN!!! Jag skulle kunna spy på våran jävla dator... Hatar den.. Den mest segaste i världen.. Det är bara att inse att man måste köpa en ny..

Dagen började med att jag fick skjutsa in Pierres bror till stan för han var tvungen att hämta sin bil.. Och jag tog mig hem utan några olyckliga händelser ( fredagen den 13 =/) Sen var det bara att åka hem till Yohanna och sitta och glo ett ag på när Fegge och Kant spela tv-spel... Fattar inte att dom kan tycka det är kul efter flera timmar dag ut och dag in?? Men men..

Har nyss sett på Let´s Dance med..Måste säga att jag är imponerad av Magnus alltså=) Förstår att Tony gillar när han skackar rumpan=).. Synd bara att man måste vänta enda tills kl 22.25 för att få veta resultatet.. Men jag ska nog kunna hålla mig vaken..

Imorgon blir det att åka ut till Söderö får att fixa lite med ved.. Inte kul men det brukar gå smidigt iaf..
Sen på kvällen blir det alkohol för min del även om det slutar med att jag sitter själv=p Men Yohanna du klarar nog inte en "vit" lördag.. Jag ska nog få dig på andra tankar=)

Ha en trevlig kväll


Den 12 mars

Min dag har bestått av att jag sov bort mest hela dagen som vanligt.. Men jag kom upp vid 11.30 iaf ;)

Jag Yohanna och Annicken fika på stallis idag med... Blir lite billigare att sitta där än på Sandelius!!! Sen blev det att köpa hårfärg igen=) Färga håret i början av veckan men tyckte inte att det blev så rött som jag hoppats på, så jag chansa på att göra det en gång till och det blev lite rödare iaf... Visst jag har inte varit mycket för rött innan, men jag kände för att göra något med mitt tråkiga hår och nu får jag leva med att vara rödhårig=) Yohanna färga också rött men jag hann inte se hur det blev på henne.. Behöver inte vara orolig risken finns ju att jag träffar henne inom kort..

Ska snart gå ner och se på tv... Jag har bestämt mig för att köpa en bärbar dator om jag får tillbaka mycket på skatten.. Man kan ju alltid hoppas iaf..

Sov så gott..

Love me like you used to..

Love me Like You Used to: Tanya Tucker

In cocy little restaurant for lovers
It seems so out of place for you and me
Well, we used to play a-round under the covers
But now it´s just a place to watch Tv

So love me like you used to when our love was brand new
And Darlin´ when we´re through, you can love me again
And hold me like you want to instead of like you have to
Love me like you used to Love me when you used to love me

Maybe we could use a long vacation
But the trouble here is bound to tag a-long
Well, we used to be each other´s inspiration
When it only took my a touch to turn you on

So love me like you used to when our love was brand new
And Darlin´when we´re through, you can love me again
And hold me like you want to instead of like you have to
Love me like you used to Love me when you used to love me

Well, we use to sit and talk about forever
But now we hardly ever talk
Well, we walked a lot of tight ropes together
But we always caught each other when we´d fall

So love me like you used to when our love was brand new
And Darlin´when we´re through, you can love me again
And hold me like you want to instead of like you have to
Love me like you used to love mw when you used to love me



Den 10 mars

Märkte att det var ett himla tag sen man skrev här....=/

Vi var ju på kryssning 6-7 mars... Så kul som jag hade då var länge sen jag hade.. Visst jag brukar alltid ha kul, men det här var över det vanliga=) Bilder finns på annickens och yohannas facebook, för jag tog nämligen inga egna bilder tyvärr..

Igår var jag mest seg hela dagen men det fanns en tll här hemma som inte gjorde mycket väsen av sig.. Tyvärr blev det ju ingen Metallica för dom ,men det får bli i maj istället.. Men det är ju alltid kul att åka till sthlm och vända=) Sen senare kom Yohanna och Annicen hit och då  var det slut på friden... Jag annicken och jörgen åt tacos ihop igår.. Mumsigt var det..

Neeee nu kom visst Yohanna.. så nu är det bara att vara social igen..

Känner för att hitta på något kul ihelgen igen.. men får se vad som händer..

Den 2 mars

Har mest tillbringat min dag med Yohanna och Annicken.. Men Yohanna och jag var ute på sopptippen och slängde en massa skit från lägenheten.. kan inte påstå att jag hittar bra där ute.. Kändes mest att man gick fram och tillbaka.. men nu är dte gjort=) Sen såg vi på en film hemma hos mig och sen kom Annicken efter jobbet och då blev det självklart kaffe som vanligt=).. sen såg vi på en film till.. Patrik 1.5.. Andra gången jag ser den, men det gjorde inget för jag tycker att den är bra..  Annicken var så snäll och bjöd på mat också spagetti och köttfärssås.. Mums..

Kom hem runt kl 21 och blev direkt rastlös och bestämde mig för att gå lite på crosstraniern och sen ut och gå min runda.. Måste säga att jag kände mig duktig då.. Men dte gör ju inget om det blir till en vana som jag gör mest varje dag.. Ska försöka=/

Neeee ska ner och se på Big Brother från 2003. har inte sett dom avsnitten... Har inget annat att se på ändå..

Seeeeee Yaaaa

Den 1 mars

Nu har vi äntligen lämnat den gamla lägenheten bakom oss.. Vi var och hämta det sista idag och så städa vi av hallen och sen var det bara att låsa dörren och pusta ut.. Men jag kommer att sakna våra grannar Buranius( tror det stavas så?) Men vi kommer att träffa dom iaf..=) men tyvärr inte lika ofta..

Det blev en lång dag igår i Gullebo kom inte hem förrän 22.00 .. men trevligt var det fast att man var nykter=p Känner mig jätte dum som balla ur igår mot Annicken.. Men vi får ta igen det på Fredag, för då ska det inte vara nyktert..

Pierre, Burre, Sara och Patrik ska åka på Metallica i helgen.. Det lär nog vara en upplevelse=)

Neee ska väl ta och göra något vetttigt kanske?

RSS 2.0