Den 28 februari

Då var det sista dagen i februari och vi går vidare mot nästa månad.. Fattar inte vart alla dagar tar vägen?

Ska snart ut till Gullebo och äta god mat hos Pierres faster..  Blir jag som kör idag, men det gör inget för det blev en hård kväll för mig igår..
Siv fårn Scan ringde mig igår och undra om jag kunde börja jobba vecka 15-33... JAAAAAAAA!!! Skönt att äntligen få något att göra.. Göttt med lite extra pengar till sommaren när vi ska börja med huset.. Nackdelen är att jag inte får samåka.. Visst det går men det är skönt att bara köra var tredje dag..

Neeee måste göra mig iordning nu..
Trevlig kväll gott folk..

Den 24 Februari

Har precis hjälpt Syrran att slänga ihop ett CV... Kan inte påstå att jag är så bra på sånt, men jag gjorde mitt bästa. Men så dåligt kan det inte ha varit för jag fick den här kommentaren av Jessica " Jag låter ju nästan smart i texten".

Idag har jag hunnit med en hel del om jag får säga det själv.. Först så kom Annicken och Yohanna hit på en kaffe. Annicken åkte sen för att jobba och jag och Yohanna åkte till "sockertoppen" för att åka pulka med Fegge Kant Jösse och Micke. Ok kan väl inte påstå att jag åkte mycket men 2 gånger iaf.. Är lite larvig när det gäller pulka åkning. Är väl rädd för att slå mig och bli blöt och kall, men jag ser gärna på när andra kör i och slår sig=).. Sen blev det att vi åkte hem till Yohanna och Fegge för yttligare en kopp kaffe...  Det var väl min dag det..

Ha De


=)

Satt på Facebook och så kom jag på att jag kunde söka och se om Laila Bagge hade någon Facebook.. Aaahhh så söker jag på henne iaf och så ser jag att vi har en gemensam vän hon och jag.. Skappligt paff jag blev och tänkte vem är det nu då? Aja tänkte jag och klicka. Då ser jag Ström dyker upp bild. Kunde inte låta bli att le lite då.. Kankse ingen annan som tycker att det var roligt men det tycket iaf jag=) Det var allt för mig denna gång..


Den 23 Februari

Väldigt uttråkad måste jag säga.. bara sitter och glor.. Jag tänkte att jag kunde ladda hem ljudböcker och att jag skulle lyssna på en nu, men det var kul i 20 min.. Visst det var väl skönt och avslappnande.. Men det kändes som man skulle somna hela tiden.. Blev sugen på Lisa Marklunds Gömda. Har redan läst boken, men det var ett tag sen nu. Tänkte även att Män som hatar kvinnor skulle vara något?

Har haft en nisse från Vått och tort här idag med.. Det som han påpeka var att det kunde vara fukt bakom tapeten i badrummet.. Men han kunde inte se me sina "vektyg" att det skulle kunna vara någon större vatten skada.. Men det visste vi redan och vi har ju tänkt att göra om badrummet nu inom kort.. måste bara höra med Pierres pappa när han skulle kunna ha tid... Vårat badrum är ju så litet. Har hört att man kan få det att se större ut med hjälp av att ha en annan färg på ena väggen? vet inte om det stämmer? Det som är det svåra är ju att bestämma sig för vilka färger vi vill ha på kaklet.. Inte helt lätt..

Tänkte att jag skulle ut och gå med sen, men det får vänta tills ikväll..

Den 22 februari

Tänkte att det var dags för några rader här igen=)

Idag sov jag sjukt länge.. Trodde aldrig att klockan var så mycket. Ups 13.00.. Så jag lär nog vara väldigt pigg ikväll.. Tänkte jag skulle se på Beck vid 21.00...

Denna helg har endast bestått av alkohol och åter alkohol.. I Fredags satt vi här hemma och drack lite var det tänkt, men det blev en hel del för vissa av oss=) Ok Daniel du var duktig iaf..
I lördags var vi hemma hos Daniel innan gruvan.. Hade det roligare hemma hos honom än på Gruvan tyckte jag.. Kvällen av slutades med lite snö krig och självklart kebabbaren.. Jag tror jag fick några tuggor iaf av min mat, för det fanns 2 andra som var så hjälpsamma så=)

Neee ska läsa vidare lite bland bloggarna...

..........

Blev tvungen att gå upp och sätta mig vid datorn.. Pierre håller på med något i garaget som låter helvete...Känner inte alls för att sitta här men har inget bättre för mig.. Såg på reklamen att Arga Snickaren är ikväll=) Tycker om det..

Den 18 Februari

Faannn vad seg den här veckan känns.. Det är bara onsdag.. Vilket betyder att det är 3 dagar kvar tills på lördag

Har varit duktig och lagt till lite länkar med, så jag slipper gå in på allas andra sidor och hitta bloggarna jag läser.. Måste säga att det finns faktiiskt dom som är sämre på att blogga än mig och då är det illa..

Kul igår kväll var jag jätte pigg pga allt kaffe drickande och betsämde mig för att vara vaken.. Det fanns inget att se på.. Och då menar jag inget som passa mig. Jag såg på 24 till 22.45 sen fick jag lägga mig iaf. Kunde så klart inte somna så låg mest och glodde i taket.. Samtidigt som jag hörde på Pierre härliga stämma.. Faan va den karln snarkar alltså.. tur att jag inte jobbar... Jag köpte den där jävla sprayen dom gör reklam för.. Vissst att det funka eller hur? NOOOTTTT!!

Neee ska se om tvätten är färdig..

Ha De

Den 17 februari

KRYSSNING DEN 6 MARS!!!!!! LÄNGTAR SOM FAAANNNNN=)

Idag kom jag på den braiga iden att vi kunde åka in till stan... Kände för att komma iväg från Åtvid och göra något annat... Blev att höra av sig till Annicken och sedan ringa och väcka Yohanna som låg och sov... Vi 3 åkte in till stan strax efter 11. Jag köpte en tröja och en resväska som kan vara bra att ha tills på kryssningen.. Blir så jobbigt att bära på en väska, så nu har jag en på hjul=).. Sen kom vi till Åtvid ca 15,30? Satte oss på stallkiosken för att ta en kopp kaffe.. Satt där en bra stund och sedan åkte vi hem till Annicken för yttligare en kopp kaffe.. Så ingen mer kaffe för mig på ett tag=/..

På lördag är det ju Hot Shot på gruvan.. Hoppas det blir en hel del folk trots att det är innan löning..Var på dom förra gången.. Måste säga att om var riktigt bra.. Spela mycket blandat.. Men det som uppskattades mest från min sida var när dom spela alla slags Rock låtar.. Malla gillar=) Får se om man kan få med sig Pierre denna gång. men risken är väl inte så stor=(

Annars har det väl inte hänt så mycket och jag vet heller inget mer som kommer att hända för min del innan lördag..

Trevlig kväll och sov så gott

Den 12 februari

Redan torsdag.. Guuu va fort veckorna går.. Ska sanrt åka ut till Grebo med Yohanna och hälsa på Maj och Gösta=) Dom är så söta..

Yeeessss jag ska följa med Kryssningen den 6 mars=). Tack Jakob för att du inte ska med=P Och inte nog med det så ska jag dela hytt med brudarna.. Yohanna Annicken och Sara... Tror som sagt inte att vi kommer ha tråkigt i våran hytt=)!!! Glad är jag också för att vi den här gången fick sova i B hytt och inte C.. Jag betalar gärna lite mer för en B hytt.. Sjuk ligger man i en C hytt så ligger man under bildäck.. Är det så att man prioriterar Bilarna förre oss människor.. Känns nästan så.. Aja.. Lättt att jag ska bli onykter och dan..

Doktorn i måndags sa att jag skulle använda en kräm.. Får se om det blir något bättre.. Än har jag inte märkt någon skillnad det kan väl ta ett tag antar jag.. men jag vill att allt ska hända på en gång..

Neee ska väl åka och hämta Yohanna kankse.. Men jag har en aning av att hon inte är klar iaf.. Jag kommer nog att få vänta som vanligt...

Den 9 februari

Gick upp redan vid kl 9.00 idag.. Ok kanske inte tidigt för er andra men för mig var det de=).. Jag var tvungen att ringa upp till vårdcentralen och boka tid. Jag har haft en grej under näsan precis som ser ut som en finne, men det är ingen finne. Känns mer som ett hårt brok eller nåt? Men ska som sagt kolla upp det imorgon redan kl 8.15.. Orka?

Helgen var trevlig tyckte jag... Åkte från Willy och Anette runt halv 7... Åkte då till Annicken där Hon Stefan och Jörgen var.. Yohanna kom sen senare.. Jag Yohanna och Annicken gick till kulturhuset. Vi var där ett tag, men sen gick vi till gruvan istället.. Känner att man var lite bortskämd när jag bodde på Bäckstedtsgatan, för då var det inte alls långt hem.. Nu känns det som en evighet innan man kommer hem..

Tänkte att jag skulle hinna med att tvätta lite idag med.. Har inte tvättat på nästan 1,5 vecka.. Blir lite tvätt=( Plus att jag måste bära in en massa ved med.. Vi var ute i Söderö igår och kappa ved.. Tyckte jag att jag var duktig med tanke på att vi drack i lördags, men jag gick så fint upp på söndag och var duktig...

Såg på Beck igår.. Äntligen avsnitt som jag inte har sett.. Annars har det ju gått en massa repriser hela tiden.. Hoppas att det är några avsnitt nu framöver så man har något att se på söndagar..

Ska väl ta och göra något vettigt kanske..

Puss och kram

Den 7 februari

Då var det lördag... Vi ska snart upp till Willy och Anette eller om 2 timmar iaf.. Ska äta och lite.. Sen får jag se vad som händer för min del.. Men blir nog kvar där uppe ett tag.. Känner för att hitta på något galet, men samtidigt känner jag mig seg och trött.. men det ska jag nog kunna ändra på framåt kvällen=)

Igår tog vi det lugnt.. såg på Lets Dance, men jag vet inte vilka som åkte ut? Kom inte så långt=(...

Aja har inget mer att skriva..

Ha en bra dag

Den 3 februari

Jag blir tokig... Är det någon som vet hur man kan söka efter bloggar, som man kunde göra förut.. Tex man sökte på åtvidaberg så kom alla bloggar upp.. Varför kan jag inte hitta var jag ska göra det? blir galen...

Idag är jag väldigt uttråkad kan jag säga, men jag har heller ingen större lust att göra något.. Bra det lät då=/ Vill så gärna ha ett jobb.. Blir fan inte klok på att bara gå hemma hela dagarna.. Någon som har förslag på jobb man kan söka???Får hoppas att det ökar på Scan snart eller iaf till mars-april.. Men det är väl inte så troligt.. Inte som det ser ut nu iaf..

Såg på ett program på  TV 4 igår vid åtta tror jag det va... Familjer som hade många barn.. Assså herregud det var en familj som hade 10 barn.. Hur orkar man? En sak hon berätta var att hon tvätta drygt fyra maskiner om dagen!! Hur orkar man?? Det är va vi har på en vecka om inte mindre.. och det tycker jag är jobbigt..

Neee ska väl glo vidare här hemma=)

Den 2 februari

Måndag igen vilket innebär en ny vecka.. Har inga större planer inför denna vecka.. Det enda jag vet är att på lördag ska vi hem till PIerres föräldrar och äta mat och fira Anette lite..

Vill tacka alla som kom i lördags=)... Jag måste säga att jag hade riktigt trevligt.. Vem står på tur nästa gång??

Idag har jag imprincip städat efter helgen.. Orka inte göra något igår.. Sen har jag varit med Annicken neråt en sväng.. Och vi gick tom=) Inte dåligt ska ni veta..

Pierre ropa på mig nu och sa att maten var klar så det är väl bäst att knalla ner om vill ha sig något att äta..

Ha en bra kväll...

RSS 2.0