Fixa Håret=)

Ska snart dra och fixa till håret lite.. Jag har kommit på idén om att jag ska rakpermanenta håret... Får se hur det blir.. Kanske inte alls blir något bra?? men hoppas på det iaf.. Ska nog ta och klippa mig samtidigt med för håret är så grymt slitet...

Har letat upp lite jobb som jag kan söka... Det är ju aldrig någon som hörav sig till mig=(... Är det ingen som vill ha mig.. Så hemsk är jag faktiskt inte.. =p..

Blir väl att dra till stan imorgon och handla lite nytt.. Är så trött på allt jag har... Kanske ska ta och gå igenom alla Johannas kläder och kolla vad som är mitt och inte... Hon äger iaf halva min garderob...=)..

Måste bara säga att det ska bli så kul att träffa Mallaaaaa på lördag med=)... Yeeeaaahhhh=p

Nee måste dra nu..
Pussssss

Fortsättning...

Då var man mätt och belåten=/... Det blev lite kvällsmat iaf... Stackars plutten känner ingen smak alls på något han äter.. Inte kul att äta när man inte känner något.. Menäta måste man ju iaf.=p...

Vi såg på III:X, Triple X förrut med.. Eller vad den heter... Trodde inte att den skulle vara så bra... Helt ok faktiskt... Jag vill påpeka att det är ett stort plus om skådisen i filmen är snygg och det var han=)... Är sjukt sugen på att se på PS I Love You igen, men det får vara bra med det på ett tag...  Det blev 2 gånger förra veckan.. Jag gråter lika mycket varje gång..  Det finns en låt i filmen som är väldigt bra "Galway Girl".. =)..

Tänkte att jag skulle ta och ladda hem lite Svensson Svensson nu med.. Så himla bra!!!! Eller vad säger du Johanna... Vi måste vara dom största fanen... Vi såg på det i måndags t.o.m när vi drack... Och sen blev det lite fler avsnitt innan vi skulle sova.. Assssaaaa bra!!

Neee ska se om jag kan fixa det där med avsnitten nu=p..

Trevlig kväll gott folk.....

Hittade Molly så här nyss med.. Liggandes på torkställningen.. Det sluta inte så jättebra direkt.. Men jag hann att ta ett kort innan..

Onsdag....

Det är ett himla tjat från en viss person om att jag är sämst på att blogga =p...
Så då kan det väl vara dags att skriva några rader här...
Idag har Malin inte gjort allt för mycket och då menar jag inte allt för mycket... Men jag har iaf varit duktig och postat några jobbansökningar.. hela 8 st =).. Men jag vet precis hur det kommer att bli.. Inget svar från någon men då har jag iaf försökt.. Tykcer det är så svårt att komma på vad man ska söka för något och komma på alla företag som finns... Måste verkligen ha ett jobb NU!!!! Snälla hjälp mig....!!

Det är ju Ulrika marken imorgon med... Skulle varit kul och följa med Johanna och Kerstin dit och sen har jag tyvärr inga pengar att handla något för =(... Men får se om Pierre och jag åker och kollar på en bil imorgon istället?? Vi har hittat en i motala.. Som vi tänkte att vi skulla kolla på... Det kommer en kille och ska "hämta" bilen på Fredag, men han sa att vi inte fick sälja den för att han ville ha den och så åker han typ 25 mil hit för att hämta den... Så jag hoppas på att han vill ha den då?? Men har inga förhoppningar än förrän den är såld som sagt..

På lördag blir det ju som sagt Brännboll med Scan... Hoppas inte att det regnar bara, för då är jag inte så sugen på att åka dit... Sorry..

Have a Nice Day=)


Torsdag..

Guuu va fort veckan går.. det är redan torsdag... Vart atr alla dagar vägen.. Jag har inte hunnit med hälften av vad jag skulle gjort... Aja man ska inte stressa det är inte bra....=/

Ska snart iväg till farmor och hjälpa henne med dukningen tills imorgon.. Förstår inte varför dom vill ha med mig på det... Jag är verkligen sämst på sånt där... men men..

Igår var jag och johanna hemma hos Kerstin som fyllde år igår.. Det blev sent som vi åke hem.. runt 22.00 nån gång? Men trevligt som tusan var det iaf.. Var bara väldigt mätt efter maten och all tårta..=)..

Det var en som ringde och var intresserad av bilen och ville att jag skulle ta bilder på den och skicka till honom... Kan ju inte påstå att dom blev så bra.. men men hoppas att det dög,men han har ju inte hört av sig än =/..

Förlåt Johanna jag vet att du kommer att bli jätte arg nu på mig, men jag kan bara inte låta bli =p... Vi måste ju låta resten av världen se vilka riktiga puckon vi egentligen är =p.. Hahhhaaaaa...






2 / 9 -08

Då var det ett tag sen igen man skrev.. Måste erkänna att jag verkligen ä rsämst på det och då menar jag verkligen SÄMST!!!

Är iaf arbetslös nu om dagarna... Inte allt för trevligt direkt.. men man får helt enkelt gilla läget... Fick iaf jobba ett tag till på ska hela Augusti ut... Skulle vara bra om man kunde hitta något jobb snabbt och få ihop till 6 mån så man kan få lite pengar från a- kassan nu när man går hemma utan jobb...

aja igår blev det att umgås med Johanna och Syrran.. Vi satt och fikak på vårat ställe vid bysjön.. det var jätte skönt och varmt =)... Sen blev det Christine och sedan Cold Case.. verkligen älskar=) Sen såg Jag och Johanna på film hemma hos henne.. mycket trevligt..

Och idag blir det att åka in till stan med Syrran och mamma för att handla skor... Ska nog ta en sväng på Ikano för att köpa något till på lördag.. Johanna J och Ezza ska ha fest och bowling med hawaii tema=) Ska bli  kuligt=)..

Malla ville att jag skulle följa med på brännboll den 13 sep med Scan... Blir att man hänger på då med=)... Fan va spö ni ska få när Mallan Svensson ska slå bollen.. Är verkligen bäst!!!!

Aja ta och käka nåt nu.. börjar att bli lite hungrig...

Pussssss och Krammmm

RSS 2.0