Våfflor.. mums..

Pierre är så duktig och håller på att göra våfflor till oss=) Mumsigt värre... Det är första gången vi gör våfflor hemma.. Vi har inte ägt något våffeljärn heller för den delen.. Men Pierre köpte sig ett idag..

Imorgon blir det en fika med Johannna... Och sen ska vi handla all mat som vi behöver ha inför fredag och lördag..

Det var väl allt...

Första Advent....

Idag är det första advent.. Men jag är redan färdig med allt.. Skönt=) Men kom på att jag inte har fixat någon adventljusstake.. Men det får gå iaf..

Fy jag är fortfarande mat efter gårdagen. Vi åt julbord på golfresturangen... Helt ok faktiskt. Vi testar alltid nya ställen varje år. Kul att inte vara på samma ställe varje år, utan se sig omkring.
Den härveckan kommer vi att ha fullt upp om man säger så. Pierre fyller 30 och det innebär attt vi ska ha folk här hemma både fredag och lördag.. Pjuuuu kommer att vara helt död efter denna vecka. 

 Sen efter det är det bara att börja packa inför flytten.. Vi tar över huset den 30 dec, men vi flyttar in efter nyår iaf.. =)

Neeee ska kolla och se när stjärnor på is börjar.. det är ju dock repris men jag brukar alltid se på det på söndagarna när jag inte har något annat för mig..

Ha en bra dag....

Idag har jag julpyntat....

Annicken var så snäll och kom förbi med mina julgardiner som hon köpt till mIg=) Snäll hon är.. Vi passade på att ta en kopp kaffe och hennes vän Johan kom hit med.. Typ första gången jag gjorde kaffe här hemma.. Jag dricker aldrig kaffe hemma, utan bara om det bjuds borta.. Men nu har jag iaf fått upp gardinerna och det blev jätte mysigt och så har jag satt upp alla våra tomtar=).. Blev fint faktiskt.. Skulle vilja ha några fler tomtar men det får räcka...

V skrev på kontrakt igår som sagt och vi ska flytta in den 30 dec=) Får se om det blir då eller om vi väntar till efter nyår? Guuuu va kul=) Längtar..

Ikväll är det ju Idol igen... Inte många kvar nu.. Endast 4 st Johan, Alice, Kevin och Robin B... Nu är det fan Johans tur att åka ut!! Det har jag tyckt länge.. Han kan väl sjunga, men han är inte ens hälften så bra som alla andra som är kvar.. Ko igen om några år när rösten är utvecklad.. Anledningen till att han är kvar är för hans Tösar till fans ringer och röstar.. Har ni inte slut på pengar i mobilen snart??
Dom jag vill se i finalen är ALICE och KEVIN... Men den som klart är värd och den jag vill ska vinna är KEVIN!!

Aja sa ta och börja lite smått med maten nu tänkte jag.. Kyckling och Pommes och någon sås till det.. MUMS!!

Den 27 November

Idag kan jag ju inte påstå att jag sovit allt för mycket.. Gick och la mig vid 12 igår kväll, men kunde inte somna. Jag var vaken när jag kolla på kl vid 3 iaf och jag låg vaken ett bra tag efter det.. Jag tänkte väl för mycket på huset och allt kring det? Jag kan verkligen inte sova om jag tänker på något och jag har så svårt att släppa det.. Vi ska träffa Kristina(svenskfast) idag och skriva på kontrakt och sen ska vi till banken efter det.. Vi kommer troligen att få reda på vilket datum vi kan flytta in?..

Katttttt asssss.. Pierre hade tagit upp kyckling som vi skulle laga till idag.. Han la kyckling på bänken för att det skulle tina.. Och när han gick upp i morse, så hade katterna tagit kycklingen och näst intill ätit upp allt... Fy fan dom är ju värre än hundar...

Hoppas Annicken hittar några julgardiner till mig idag.. hon hade köpt sina i Rimforsa och dom var jättefina.. Vill också ha så hoppas dom finns kvar.. Vet inte hur länge hon skulle jobba idag? Får se när jag kan hämta dom isåfall..

Det var väl allt för denna gång....

Rullar tummarna...

Sitter då och väntar på att Annahoj ska ringa.... Hon skulle bara äta innan.. men som sagt den bruden är inte känd för att vara snabb.. Så det bara att vänta och se glad ut=p... Lalalalalala..

Tecken på att jag suttit alldeles för länge vid datorn....

Har läst enmassa bloggar nu som aldrig brukar läsa annars, för att fördriva tiden lite..
Tecken: Är när min hand börjar att somna till och med... Inte bra.. Kankse skulle gå ut och ta lite frisk luft, men det känns ju inte s lockande att gå ut nu. Det är ju mest bara blask ute nu iaf, för snön börjar att smälta.. Kan det vara kallt nu ett tag? Enda fram til jul skulle vara bra..

Måste laga mat idag med=( Usch jag hatar att laga mat... Får se om jag gör det innan Pierre kommer hem eller så är jag så snäll och överlåter det på honom=/... Neeee men jag har ju ett tag på mig att förbereda mig..

Yeessssss... Vi fick huset=)



Hopp då var man snart husägare då.. Vi ska skriva på kontrakt och allt imorgon.. Ska bli kul och se när man kan flytta in.. Det beror ju på när dom som bor där nu kan hitta lägenhet och flytta in.. Guuuu va skönt det känns.. Men jag känner panik också.. Jag tror inte riktigt att man fattat det ännu.. Då får vi se om vi har gjort bort oss för livet =p.. neee får inte hoppas det=)... Vi vet ju iaf vad vi har och göra framåt våren... Dränerring och målning av huset.. men det ska bli kul det med=)

Annars har det väl inte hänt så mycket sen sist direkt... aja skriver väl mer sen...

Seeee yaaaaa

Har väldigt tråkigt...

Samma visa idag igen som alla andra dar.. man går upp vid 11 tiden och får direkt ångest över vad man ska göra denna dag..? ingde Johanna förut, men ingen som svara.. Ljudlöst kanske? Jag är van=) Såg iaf att det fortfarande var snö ute=) Men det är så kallt ute, men det hör väl till antar jag. Tänkte att man skulle passa på att ta ett fint kort ute. Nu när det äntligen kommit lite snö.. Hoppas att det kommer att se ut så här på julafton=)? Det är nu 2 år sen det var snö på julafton. Julstämningen blir mycket bättre om det snö ute..

Tänkte på ifall man skulle passa på att åka in till Stan någon dag denna vecka. man har ju inte så mycket annat för sig.. Som sagt måste ju ha julgardiner.. Vi har inte fått svar än om vi får köpa huset.. Men vi ska få besked senast den här veckan på onsdag hoppas jag, så att man kan säga upp lägenheten innan den 30 novemder. Annars blir det ju en månad till.. Men jag har inga höga förhoppningar på något, för annars kommer jag att bli så besviken om det inte blir något..

Pussssssss

Vinter
Orka inte ta en egen bild, så det fick bli den här=)

=) =) =) =) =).....

Vi har fått svar från Kristina om att banken kan gå med på 450 000 kr för huset, men att förutsättningen är att vi flyttar in i år. Alltså senast 30 Dec. Men hon måste ju få ett Ja från säljarna först. Så det är dom det hänger på. Hoppas ni svarar JA!! Snälla!! Men om det skulle bli så bra att vi blir husägare nu, så kommer dte att bli väldigt stressigt med flytten, men det ska nog gå=/... Aja...

Kul med snö iaf... Jag blev jätte glad när jag vakna och så att det lyste upp med snö. Nu känner jag verkligen att jag vill ta fram alla jul grejer, men jag har tyvärr inte köpt några gardiner än. Får se om man kan ta sig in till stan innan första advent? Men det som är mindre kul är ju att det blåser. Höll på att frysa ihjäl när jag gick ner till torget förut...

Neeeee ska väl ta och sätta mig vid tv.n ett tag....

Hej hej...

Fredag =)

Då var det äntligen fredag=).. Vilket innebär Idol för min del ikväll.. Älskar.. Den här helgen ska jag försöka att inte dricka en droppe alkohol?? Får se hur det går?.

Vi var ju som sagt och titta på huset igår igen och det var sig likt. Pierre kolla fukten, men det var ingen fuktskada utan dom hade tydligen tagit bort ett element där som hade läckt lite på träskivan som dom har på golvet. Men den ska bort om vi flyttar dit. Vi la ett bud på 400 000 kr igår, men dom kunde inte gå med på det eftersom dom har så mycket lån på huset tydligen, så vi la ett nytt bud idag på 435 000 kr. Så nu får vi se vad som händer?

Annars ska jag väl inte göra så mycket idag.. Städa lite tänkte jag och så måste jag köpa potatis=(.. Hatar att handla..

Aja ha det så bra=)

Vakna tidigt.....

Idag gick jag upp vid redan kl 9.00... Ovanligt för att vara mig=).. Men det kan bero på att Siv från Scan ringde då och undra om jag kunde jobba på Packen istället för Tillverkningen.. Ja tack det gör jag gärna, för jag har aldrig varit på tillverkningen förut.. Och så får jag ju jobba med Mallla med=) Så det blir att jobba kväll 3-16 Dec.. Lite extra pengar iaf..Aldrig fel det

Gick ner till Netto förut för att köpa det där jul panelerna dom gjorde reklam för.. Jag kom dit vid 10.00 och då var allt redan slut sa dom.. Att det hade gått åt allt redan.. Men jag tror inte att dom kan ha fått in så mycket eller något alls?? Himla skit ville ju verkligen ha dom, för jag har inga jul gardiner.. Skulle vara kul med lite exrta julstämmning denna jul känner jag... Alla åren innan har jag känt att det inte har så stor betydelse med julpynt, men i år bara längtar jag efter att få ta fram det. Men jag köpte iaf idag 2 tomtar på Willys och så köpte jag 1 i Lilla Harmoniboden.. Älskar verkligen den affären=).. Så nu har va 9 st tomtar i olika storlekar och 2 advent stakar. Så det enda som fattas är ju bara gardiner, men det finns väl billiga någon annan stans.

Tänkte köpa något till Pierre när han fyller 30 år.. Men det är ju så svårt iaf i år tycker jag.. Jag har slut på ideér känns det som men jag vet iaf en grej, men det är ju inte så mycket direkt. Vill ju ge något speciellt... Jag vet vad jag verkligen skulle vilja ge honom, men det har jag inte råd med tyvärr..alldeles för dyrt.

Åka och kolla på huset igen kl 16.00.. Hoppas vi kan få huset för det bud vi tänker att sätta..???

ha en underbar dag...

Putsat fönster...

Då har man varit duktig och putsat fönster här hemmaq... Behövdes verkligen.. har inte gjort det sen vi flyttade in och det är snart ett år sedan.. Ahhh det säger allt.. Trodde att det skulle ta mycket längre tid än vad det gjorde.. Gick fort.. Det som är mindre kul är att jag har tvättstugan igen.. usch..

Planerna för idag??? Har ingen anning om vad man ska hitta på för något? Imorgon ska vi iaf åka och titta på huset igen.. Måste ju kolla noga denna gång.. Men huset är iaf inte värt 525 000 kr som dom begär.. Glöm det.. alldeles för mycket att göra.. Visst Pierre kan göra mycket själv, så det kommer inte att bli så himla dyrt... Men som sagt för se hur det blir.. Vi har planer för hur vi vill att det ska se ut när allt är klart iaf=).. Visst att det finns saker som måste göras, men det kan vara kul det med och se resultatet och veta att man gjort allt det själv=)..  Som Johanna sa att det blir mer personligt.. Det som måste göras iaf är Dränering runt huset, fuktskada i källaren?( vi vet inte om det är någon fuktskada än eller om det bara är något som läckt. Så det måste vi kolla imorgon) Måla om huset och göra iordning trädgården. Aja som sagt....

Neee ska väl ta och käka lite..

Hmmmmmm...

Idag har Malin inte gjort allt för mycket.. Sov länge som vanligt=(..

Det enda jag gjort idag är suttit vid datorn och kollat runt lite som jag brukar... Sen ringde Johanna och ville att jag skulle följa med till Annicken på en fika=).. Så då var det bara att slänga i sig lite mat innan och bege sig dit.. Vi kom väl dit runt 14.00.. och var kvar tll kl 16.00... Mycket trevligt att sitta och snacka lite om allt och ingenting=)..
Det är väl hur min dag har sett ut.. Alltså det har inte hänt allt för mycket=p..

Vet inte vad som händer denna helg än.. Men som sagt det är ju bara tisdag än.. Nu är det inte så långt kvar tills man får jobba i 2 veckor på Scan.. Börjar den 2 dec- 14 dec... Visst det är ju inte så mycket.. men det är ju bättre än ingetting.. Vill ha ett JOBB nu.. Varför ska det vara så svårt??????....

Neee ska väl ta och sätta mig vid Tv:n ett tag ochsen ta och trappa en stund..

Ha en bra kväll...

Fredag igen=)...

Då var det äntligen fredag igen=) Eller egentligen är det ju fredag för mig hela veckan, men det känns ändå bra med helg och allt..  Usch men jag har det tråkigaste kvar.. Städa.. Varför ska man alltid städa på fredagar iaf jag? Jag kan ju ta det på torsdag eller nåt.. Men neee då varje fredag.. Fast det brukar gå bra när jag väl kommer igång..=)..

Måste gå neråt sen för att köpa lite mer alkohol. Bättre att ha för mycket än för lite=p.. Hopppas det blir kul ikväll... Det brukar kunna bli rätt trevligt faktiskt.. Det är kul att se folk när de blir onyktra.. =) Kankse kan ta med kameran.. Jag har aldrig med mig våran kamera.. vet inte varför? Tänker aldrig på den? Jag säger varje gång att jag ska ta med mig kameran, men inte då.. Fast och andra sidan om jag tar kort så tar det hundra år innan jag överför dom till datorn..

Neeee omman ska försöka börja knalla neråt nu.. Undrar om det regnar fortfarande? Aja bara att ta på sig luvan isof...

Åka in till stan...

Pierre och jag ska åka in tll stan sen när han kommer hem, för att handla lite skit tills han fyller 30 år. Nu har vi iaf handlat klart all alkohol.. Skönt!! Så nu behöver man inte tänka på det. Vi har även redan planerat mat och fika som vi ska bjuda på.. Plus att jag har skrvit en stor lista med gejer som vi måste köpa.. Och jag har vekligen tänkt på allt..=) tex servetter och skit som man aldrig annars har hemma.. inte vi iaf=p..

Fick mina pengar från A-kassan idag med.. Visst bra och få pengar men det var betydligt mycket mindre än vad jag ränknat med.. Blir så trött på alla regler och en massa annat skit.. Hatar... Det var en hel vecka som var borträknad på något som jag inte vet vad??? 1700 kr mindre=(... Och jag känner att jag inte orkar bry mig mer nu.. man orkar inte..

Imorgon blir det att följa med Pierre till ÅMK för att äta smörgås tårta och dricka lite.. eller mycket?.. På lördag ska vi hem till Söderö för mamma och pappa ska bjuda oss(mig, pierre, jessica, pierre, christian, willy och anette) på mat.. Jag har erbjudit mig att köra.. Så vi får se hur det blir med den saken.. Ehhh kan vara bra med någon vit dag..

neeee det var väl allt för denna gång..

Min älskiling=)


Tråkiga dag=(

Usch hatar när det bara är grått och tråkigt ute.. Och det gör ju inte saken bättre av att det regnar heller.. Vill ha sol iaf, så man bli lite glad eller framförallt pigg. Jag sover alldeles för mycket också. Jag har det problemet istället. Det brukar ju vara tvärt om annars att man sover för lite, men inte för mig. Är lite konstig jag=p..

Har tråkiga tvätt dagen idag med=(.. Suck.. Och så har jag haft ont i handleden nu sen igår. Vet inte vad jag har gjort, menj ag har väl sovit lustigt eller nåt? Inte kul iaf. Ska hämta Syrran kl 15.00 med. Hon ska sova här ikväll, för vi ska åka på begravning imorgon och hon måste låna kläder och åka ut dit med mig. Så det ska bli skönt att slippa gå upp tidigare för att hämta henne imorgon. Tur att pappa påminde oss om roserna. Hade totalt glömt bort det. Typiskt mig. Jag brukar kunna ta det där med begravningar på ett bra sätt. Men imorgon tror jag kommer att vara den jobbigaste av dom alla=(....

Aja måste äta lite nu..

Pusss& Krammm

Onsdag...

Vakna vid 11 imorse.. Eller förmiddag rättare sagt=p.. När man vakna var det bara att ringa A-kassan igen som vanligt.. Hade fått hem ett brev där det står att dom inte fått arbetsgivarinntyg from 080414-080829(Scan).. Konstigt att dom fått in allt annat jag arbetat när allt detta låg i samma brev...
- Det måste ha blivit något fel? För jag skicka alla papper i samma brev och ni har ju fått in det andra.
- Nej, det måste ha blivit något fel. Eller så har du glömt att skicka in det?
- Men har ni, du verkligen kollat igenom allt noga? Nee jag kan inte hitta det här..Öhhhhhh.. Eller jo vänta lite har ligger det.
BRA att ni kollar igenom noga innan ni skickar hem brev till folk om att dom inte skickat in... Fann blir så trött på er.. Hoppas ni hinner kan räkna ut min ersättning snart.. Har gått utan penagr från er i snart 1 1/2 månad.. Aja nog om er.. Blir bara arg!!!

Hopp har som sagt varit på Scan Måndag och Tisdag=).. Det var kul så länge det varade... Blir så glad av att jobba där inne.. För jag trivs så bra med folket=)..  Lite pengar iaf..

Se om det blir en fika med Yohanna idag med=).. Hoppas..

Det känns som att det är något varje helg nu fram till Jul.. Men jag kan inte komma på vad det är jag ska göra eller vad det är som är planerat när?.. Det brukar ofta bli så att jag blir påmind om det precis dagen innan.. det är inte bra för mig när det är mycket planerat för det blir att jag glömmer bort allting istället.. Men dom som känner mig är vana och inte förvåndade..

Ska ta och äta lite nu.. Skönt har redan mat som är färdigt sen igår.. Pjuuuu..

Ha en bra dag...

Jobbaaa...

Då ska man snart bege sig in till Linköping för att börja arbeta kl 14.24.. Vet inte hur det ska gå riktigt med tanke på all träningsvärk jag har över typ hela kroppen.?? Men det ska nog gå bra det=)..

Hade mycket trevligt i Lördags hemma hos Annicken måste jag säga=).. Måste ta och göras om någon gång.. Det var mycket folk på Gruvan med.. Men måste erkänna att jag hade trevligare när vi var hemma hos Annicken..

KOm på nyss att jag inte har någon isskrapa tills ikväll ifall det blir kallt.. Jag vet att jag har sett en massa isskrapor i den förra bilen, men vart vi har lagt dom??? Jag vet inte vad en sån kostar riktigt men jag hoppas inte att det kostar mer än 30 kr för det är allt jag äger just nu=/.. Och Pierre har ju med sig sin plånbok...

Neee måste förberedda mig inför arbete nu...

Pusssssssssssss

RSS 2.0