Fredag=)

Gott folk idag är det fredag... Synd bara att man jobbar kväll idag, men egentligen gör det inget.. Får ju jobba lite och framförallt träffa Maaalllaaa... Saknar henne jätte mycket.. Vi fick jobba där måndag och tisdag kväll med=) Fan va NICE..

Hopp Pierre och jag var ju som sagt på banken igår, för att kolla om vi hade rätt till att låna pengar... Vi räkna på en väldigt låg inkomst på mig 100 000 kr om året.. Och det blev godkännt när vi räkna på så lågt=) Yeessss... Så nu är det budgivning som gäller.. Den startade idag och nu är vi bara 2 kvar som bjuder. Just nu står det på 675 000kr och Pierre och jag har sagt att vi kan bjuda upp till 700 000 kr.. Hoppas dom andra inte vill bjuda så mycket?? men dom som är kvar och bjuder är dom som reser mycket(dom är utomlands just nu) Så vi måste vänta med budgivningen till ikväll, för dom kunde tydligen då?? Så med andra ord så kan jag tänka mig att dom har det bra ställt ekonomiskt...

Neejjj kom på att jag missar idol ikväll.. =( Kommer ju inte hem förrän kl 21.30.. Aja jag överlever nog..

Ha en underbar dag...

Kalllllt=/...

Vadå kallt när man vakna i morse.. Det var ju bara frost överallt. Höll på att frysa ihjäl när jag skulle gå upp.. Så det var bara att sätta på varmen nu.. Pierre och jag har hållt oss in i det sista, men nu gick det inte längre.. =p.. Det blir så dyrt med el här på vintern, för att vi har direktverkande el=(..  Vakna av att någon ringde på dörren imorse, men jag gick ju inte upp eftersom att jag låg i sängen.. men jag sprang och kolla sen vem det var när personen hade gått.. Det var nog min moster som lämna ljus och sånt till graven... Min kusin skulle ha kommit med det igår kl 18.00 egentligen, men kl blev 18.45 och ingen kom.. Det är ingen ordning på folket=)..

Pierre och jag ska till banken idag med kl 16.00 för att prata lite kring lån och se hur mycket vi får låna ifall det skulle bli budgivning på huset osv.. Fast för att vi ska kunna ha råd med huset, så måste vi få sätta in vårat bil lån i huslånet.. Aja orka.. De paret som var och titta med oss i Tisdags hade missat att det var vedeldning och de tcykte väl inte dom var så bra eftersom att dom tydligen reser mycket.. Hoppas ni inte fortfarande är intresserade.. Eller så är de mycket pengar för att kunna fixa det.. Hoppas inte.. Undrar vem de andra är som var intresserade? Får vi är nämligen 3 st... Hmmmm..

Imorgon Fredag=).. Ska jobba på Scan 14.24-20.30.. Skulle fått jobbat idag med om jag hade kunnat, men inte då eftersom att vi ska till banken.. men det måste ju göras det med..

Ihelgen blir det som sagt att klä ut sig och bege sig hem till Annicken=).. Hoppas det blir singstar.. Älskar.. Måste sen ta tag i mina alkohol vanor tror jag =p..

Ha en trevlig dag..

Börjar att bli riktigt trött på detta....

Att bara gå hemma hela dagarna och inte göra något vettigt alls.. SUGER rent ut sagt.. Jag måste få tag på ett jobb alltså, men jag lyckas ju inte allt för bra direkt.. Jag har sökt 5 st jobb idag med.. Men det är ju ingen ide att hoppas på något.. A-kassan skulle kanske hinna räckna ut min ersättning denna vecka sa hon jag prata med?? Men vem vet?

Pierre och jag ska kolla på huset idag igen.. Det var tydligen ett par som ville kolla en gång till och hon ringde och sa att vi med fick komma om vi ville..  Så det tänkte vi att vi skulle göra.. kan vara skönt att gå och kolla nu när det inte är fullt med folk överallt..  Men jag känner på mig eller jag vet att det inte kommer att bli något med huset.. För vi kankse inte får låna så mycket eftersom att jag är arbetslös och inte får ut så mycket i a-kassa.. Tänk om jag också hade haft ett jobb... Då skulle vi kunnat köpa det här huset.. Så man kan ju säga att jag känner lite skuld=(..
 
Annars så är väl allt bra... Halloween denna helg som kommer=).. Får allt bli att klä ut sig lite=p.. Alltid lika kul..

Neeee ska ta migen dusch nu.. Känner att man skulle behöva det..

Seeee Yaaaaaa

Husvisning....

Då har vi äntligen varit på visinig av ett hus som vi är intresserade av.. Tyvärr var vi ju inte enamma om man säger så=p.. Så jag tror nog att våran dröm om att bo i det huset är bortspolat.. Det kommer säkert att bli budgivning och kankse stanna någonstans runt 800 000 kr kan jag tänka mig minst.. De var väldigt mycket äldre som var och titta.. Dom kanske många av dom som bor i stort hus just nu och vill ha något som är lite mindre?? Vet ej? Trodde att fok skulle tycka att det var jobbigt med vedeldningen, men jag hade fel=(. Men vi har iaf gjort en intresseanmälan, så får vi se hur det slutar...

Annars igår måste jag tacka för en trevlig kväll... =) Mallaaaa vart onykter som vanligt.. Så idag mår både jag och Pierre som vi förkännar...

Blir nog att se på filmeller nåt efter maten.. är verkligen asss hungrig.. Inte ätit någon mat än idag..

Pusssssssss

Usch usch usch....

Tråkigt!!!! Vad ska man hitta på??.. Man blir ju inte på allt för bra humör när det är sånt här tråkigt väder heller.. Plus att jag bara har tråkiga saker att gör idag med.. Tvätta, handla och plocka i ordning på balkongen som såg hemsk ut.. men nu är det klart iaf.. Blir så trött.. Skulle ha någon som gjorde allt detta åt en.. Och någon som vill dela med sig lite pengar.. för här är det pankt kan jag lova=(.. Det kunde ta upp till en månad innan A-kassan räknat ut hur mycket jag kommer att få i ersättning.. Tack så mycket.. Tänk inte på att vi har räkningar som måste betalas..Assssss..
 
Har sökt 2 jobb idag med.. Duktiga jag.. Men man kan ju undra till vilken nytta?? Det är ju aldrig någon som hör av sig iaf..

Neeeee ska väl deppa vidare i soffan eller nåt..

Puss&kram

Sjukling...

Usch Malin är verkligen jätte förkyld.. Känns som att man inte gör annat än och går och nyser.. Menmen det ska nog gå över detta.. hoppas till helgen iaf..
Vid 17.00 blir det att åka hem till Pierres föräldrar som skulle bjuda på mat.. Soppa tror jag att det blir... Mums..

På lördag blir det som sagt kräftskiva hemma i Söderö med släkten.. Får nog bli att att ta med sig några öl för att över leva kvällen.. =p.. Men det ska bli grymt gott med kräftor.. Får ta igen sen vi var hemma hos Pierres föräldrar när jag bara orka äta 4 st=(.. Men den här gången ska det ner några fler.. Verkligen Älskar..=)

Annars vet jag inte så mycket mer av vad som kommer att ske denna helg för min del.. Men det räcker nog allt..

Har laddat hem en del filmer nu med som man har något att se på när man bara går hemma och glor.. Vi såg på Min Brors Flickvän igår kan inte påstå att den var så där jättebra.. Mest seg..

Neee  får bli att sätta sig framför tv:n och tycka lite synd om sig själv..

Ha det så bra....

Uttråkad....

Har precis pratat lite med Catrine som jag jobba ihop med på Scan.. Mycket härlig brud det=).. Hon hade börjat att plugga nu.. Till lackerare... Nice..
Skrev även tll Ida(Scan) och fråga vad hon styr med nu om dagarna, men inte fått något svar ännu.. Man måste ju hålla koll på folket..

Ska möta Johanna sen med för att äta lunch på Kina resturangen..mycket gottt...

Man kanske kan börja plugga redan efter jul?? Det måste väl gå.. Jag har iaf hört folk som säger att dom börja plugga vid jul typ.. Eller har jag fattat helt fel..??

Måste ringa till min "kära a-kassa" med och höra hur långt dom har kommit med att beräkna min ersättning varje dag..?? Skulle inte tro att dom kommit så långt.. Dom brukar ju inte ha allt för brått när det gäller sådana saker, men när man ska betala in något till dom så är dom väldigt snabba... Hmmmmmmm...

Aja måste ta hand om tvätten som är klar nu med...

Trevlig eftermiddag=)

Äntligen Fredag...=)

Då var man uppe med Tuppen idag igen... Ahhh eller hur? kl 11 typ.. Och det värsta är att jag lägger mig varje kväll runt 23.. Så man kan med andra ord säga att jag sover 12 timmar om dygnet och det är på tock för mycket..  Men jag kommer verkligen inte upp ur sängen... Det är ju så varmt ochskönt..

Var tvungen att gå ner och köpa kattsand med idag.. Och det är inte allt för lätt att gå och bära på.. Men jag var tvungen att bära allt hela jävla långa backen upp, för Pierre har bilen... Aja men jag överlevde det med... 

Syrran skicka och fråga om jag var hemma... Och ja det är jag ju... å får se när hon har tänkt att komma hit.. För hon sa inte när hon sluta... Hon fyller 18 år med på Måndag den lilla tjejen.. Måste väl börja inse nu att hon inte är så liten längre.. Men jag kommer nog alltid att se henne som min "lilla" syster... 

Kankse blir att följa med Johanna till AMS med idag kanske??? Jag lovar gumman att det kommer att gå fin fint det här vet du...

Usch bara tanken på att jag måste städa får mig att rysa...  Men jag köpte något i lilla hramoniboden förrut med.. Det ska bara typ som något doftljus eller liknade... Får ta och tända det sen när man har gjort rent och fräscht här hemma.. Pierre tycker väl inte att det ärlika kul med dofter som jag.. Men vad vet karlar om sånt???

Neee ska nog ta mig lite mat nu... Seeeeeee Yaaaaa..  

Mätt och belåten...

Då har man ätit lite kvällsmat nu då.. Men kan väl inte påstå att det var något jätte nyttigt jag åt.. Tänker inte avslöja vad=p

Emma skrev att hon pluggat till Undersköterska och det tog henne 1 år, men frågan är om jag har disiplin nog att kalara av det på den tiden.. Men iaf hon sa att det fanns massa jobb... Men får ta mig en tankeställare kring detta.. Isåfall blir det att ta tag i detta nästa år.. Alltså runt Aug 2009... Men det kan ju bli så att man hoppar på redan innan runt Jul eller något.... Får se.. Har en känsla av det inte kan bli något va det=/... Men man ska aldrig säga aldrig...

Neeeee nu ska jag villa magen lite, men sen blir det att träna ett  tag...

Trevlig kväll gott folk.. Pusssssss

Arbetsförmedlingen...

VARNING: Detta inlägg är........

Idag var jag där nere på AMS för det skulle tydligen vara några företag där... Det första jag ser är en massa folk som bara står och glor när man kommer in.. Det såg ut som att det var kö eller något? Så jag ställde mig där och vänta så snällt.. Men när jag stått i typ 5-10 min inser jag att det inte alls är någon kö att det bara är att kliva in och se vad det fanns för företag där inne.. Det var visst bara Åtvidabergs Kommun som var där inne..  Det enda dom hade att erbjuda var att göra en intesseanmälan på deras hemsida typ.. Ok.. Ska bli... Jag hann aldrig riktigt uppfatta hur dessa dagar går till.. Och jag orka inte fråga någon heller för det var så sjukt mycket folk runt i kring.... Så jag beslöt mig att gå hem istället och tycka lite synd om mig själv..

Så nu sitter man hä och tycker synd om sig själv för att man inte har något att göra.. Vill så gärna komma på Jobb att söka, men det står helt still i huvudet på mig.. Kan inte komma på mycket mer företag än vad jag gjort....

Hatar hatar hatar verkligen detta........ Gaahhhhhhhh...

Och sen skulle jag gärna vilja ha svar från er på A-kassan också om hur mycket jag kommer att få i ersättning av er.. Men det ska väl dröja många herrans år innan det kommer till skott...

Funderar starkt på att börja plugga... Då har man ju iaf något att göra om dagarna.. Funderar på att bli undersköterska elelr något.. Men jag vill ju inte börja plugga förrän jag är helt säker på vad jag vill göra..

Bye bye...


40 minuters promenad=)

Då var den där promenaden avklarad iaf...=p... Jag gick en ny runda idag förbi central-bysjön-edberga-söderleden-alle-kulturhuset och hem... Kanske inte alla som fattar vad jag menar för väg... Men dom som vet vart jag bor förstår nog?...Eller?

Kändes som att jag gick i typ 1 timme eller något men det tog visst bara 40 min=(... Måste utöka denna sträcka...  Men det får bli att trappa? jogga?( Vet faktiskt inte riktigt vad man gör på den tränings maskinen) lite till här hemma sen ikväll till Christine eller något av alla dessa program som går då...

Ikväll börjar bonde söker fru med=).. Knäpp som jag är så tycker jag att även detta program är bra... Men mest längtar jag ju till Idol som är på Fredag kl 20.00.... Då är jag upptagen gott folk....

Neeeee nu är den andra tvätten klar men dock den sista.. Var mindre tvätt än vad jag trodde=)... Men det är inget man klagar på... Hatar alla dessa hemma sysslor... Tvätta, städa och laga mat... Kul liv man har? NOT!!! Börjar att bli riktigt trött på detta liv jag lever nu faktsikt... Står snart inte ut längre...

GE MIG ETT JOBB NÅGON!!!!!! NU.......

Onsdag...

Idag har Malin varit väldigt duktig.. Jag har varit och handlat och så har jag tvättstugan.. Plus att jag har plockat iordning lite här hemma... Pjuuuuu duktig eller vad??? Och kl är endast 13.25 än så länge...
Så det kännns som att jag kan hinna mycket om jag bara vill... Tänkte ut och gå med sen.. vet inte om jag ska vänta tills Pierre kommer hem eller om jag ska ta det innan... Får se...

Kan ju ta och berätta lite om min helg...
I fredags tog vi det lungt...
I lördags på förmiddagen var i stan Pierre och jag.... Jag köpte mig en crosstrainer(?)..  Jag måste erkänna att det är rätt kul att stå på den, men väldigt jobbigt också.. Men det är väl det som är meningen... Så nu har jag målet att jag måste gå minst en gång om dagen på den i minst 20 min och det har jag hållt hittils iaf=p.. Sen vid kl 16.00 var det mat hemma hos Pierres föräldrar och senare kräftor... Orka dock endast 4 st eller nåt för jag var så mätt effter maten... Sen runt 21.00 var det bara att ge sig iväg till Annicken där hon och Johanna var.... Måste säga att vi hade riktigt kul..(finns bilder på Johannas sida) Sen begav vi oss till gruvan.. Där var helt ok där med... Så med andra ord kan man säga att det blev en lyckad kväll för Malin Svensson=)..

Och söndagen kan ni ju tänka er hur den såg ut... SOFFAN mest hela dagen...

Neeeeee ska väl gå och se ifall om första tvätten är klar..

Seeeeee Yaaaaaa....

Torsdag...

Då var det väl kankse dags att skriva några rader igen ;)... Idag har jag inte gjort allt för mycket... Var ute och gick ett tag på förmiddagen bara( duktig man är)... Synd bara att det händer allt för sällan=(... Väntar just nu på att Pierre ska ringa så jag kan hämta honom och handla lite som behövs... Är typ tomt i kylen=p...

Ikväll blir det att se på Idol som vanligt.... Jag vet inte varför jag allltid ska fastna för det?? Men bra är det tycker jag=)..
Guuu på lördag ska vi äntligen få äta kräftor.. Vi ska vara hemma hos Pierres föräldrar vet inte riktigt ifall dom hade bjudit några fler men det märks... Och sen den 18 blir det kräftskiva igen fast hemma hos mamma och pappa med släkten.

Trevlig kväll gott folk.... Pussssss och Krammmmm
 

RSS 2.0