Usch... och fy..

Usch vad tråkigt jag har.. Inget händer och inget har man att göra..

Idag har jag jobbat lite, åkte sedan till Ann-Sophie på en fika.. Det var trevligt satt där i typ 3 tim.. Alltid lika trevligt.. Och hennes pojkar är ju så söta :).. Blir lite sugen på ett par själv, men det är inte så intressant längre när man tänker på allt ansvar:/...

Ikväll kom även Yohanna och Fegge hit för att vissa sin nya " racerbil" med :P... Fick åka oss en liten sväng om.. Det var Great.. Eller kanske ska säga Johannas bil.. Nu har du både en snygg pojkb
vän och en snygg bil.. eller vad va det du sa :P..

Imorgon vet jag inte vad som händer.. Men vill iaf hitta på nåt känner jag.. vill inte sitta i lägenheten och ruttna bort typ.. Men men det är sånt som märks..

puss puss.. Godnatt och dröm söt...

Fredag :)

Hopp då var det äntligen fredag då... Har inte gjort allt för mycket idag.. Jobbat 3 tim bara sedan gick man till arbetsförmedlingen för att träffa sin handledare som inte var där.. Mycket bra!! Bra att dom hör av sig..

Då har alla andra nu åkt i väg på kryssningen :( Och själv sitter man här i åtvidaberg och ruttnar bort.. Fan.. Idag är jag deprimerad känner jag.. Men hoppas att  ni får det Grejt! Och festa förmig med :).. Ni får se till att inte blåsta bort bara:P.. Nu kom älskingen hem :)..

Imorn ska vi till Pierres mammma som fyller år.. Grattis!! Ska se till att inte göra bort mig totalt hos svärföräldrarna, vilket jag ofta brukar göra när jag fått i mig lite... :/..

Neee pusss på er.. Ska äta lite nu.. Trevlig helg..

RSS 2.0