Besten är borta...

Våran katt Besten är borta=(... Han har inte varit hemma sen igår kväll.. Han brukar aldrig vara borta så länge... Vi tror att han vara instängd någon stans eller vilse och inte hittar hem... Jag vill inte tänka på att något allvarligt har hänt..  Vill bara att han ska komma hem nu!!!!! Vi saknar ju våran lilla bebis<3..

Vill ha...

Vill VERKLIGEN ha en massa nya kläder.. Känns som att jag aldrig har något att ha på mig.. Känns som att man alltid har samma kläder.. Men det får jag vänta med tills jag får min lön i maj=( Det är ju en hel månad kvar.. Men jag ska nog hålla..

Har suttit ute nu ett bra tag hemma hos Annicken.. Hade mycket trevligt=)

Nu blir det att invänta Criminal Minds kl 21.00.. Tycker om!!

Sov Gott för det kommer jag att göra..

Den 23 April

Nu sitter jag här hemma samtidigt som Yohanna går egenom min garderob.. Och hon pratar ju mest hela tiden där uppe och jag hör typ varant ord hon säger... Men jag svarar så snällt.. mest mmmmm på allt hon säger för det blir bäst så=)

Måste nog åka och handla lite inför helgen och fredag... Vet inte om man ska ta systemet idag eller imorgon.. Det får ju inte hända att man glömmer bort systemet... Hur ska jag då överleva helgen=/ Det är ju det enda stora nöjet man har här i livet ALKOHOL!!!!

jahopp det var allt för denna gång...

Den 22 April

Är hemkommen från en slitsam dag på jobbet.. Visst så jobbigt har det väl inte varit.. Det är väl mest att jag bara är trött.. Varför ska man vara så morron trött för?? Men det säger sig väl självt.. Det är ju för fan inte männskiligt att gå upp vid halv 5? Tycker inte jag iaf=p
Sitter och väntar på att Pierre ska komma hem.. Får nog bli att åka och duscha med.. Guuu va jobbigt att inte ha någon dusch.. Lovar att jag kommer att uppskatta den som aldrig förr när den sätts upp=)

Vet inte riktigt vad man ska göra idag.. Känner väl inte direkt för att göra något heller.. Vet inte vad jag vill.. Jooo sova men gör jag dte nu kommer jag inte kunna sova ikväll..

Ska ju bli jättefint väder ihelgen med=) Skönt!!!
Jo just det mina vänner som har tänkt att umgås med mig ihelgen.. Badrummet kommer inte att bli färdigt.. Han skulle börja på söndag med det.. Men ni får ju gärna komma hit iaf.. Vi har ju en toa iaf=) Annars så får vi sitta hemma hos någon annan.. Skulle vara skönt att sitta ute i det vackra vädret!!!

Pusssss


Den 21 April

Idag har det varit fullt upp känns det som.. Först jobba, fika med Yohanna och sen åka hem till Annicken för yttligare lite fika.. Jag köpte kola snören.. har väl inte ätit såna sen jag var 10 år eller nåt.. men det smaka lika bra nu som då=) Men mest kul var det att leka med dom.. Yohanna gjorde förövrigt ett pannband.. mycket snyggt måste jag säga..
Sen bestämde vi oss för att söka sexfrågor som folk skickat in.. Eller ja jag och Yohanna var väl mest inne på det. Tror inte att Annicken och Jörgen tyckte det var lika roligt.. Herregud vilket folk det finns. Vissa kan ju inte ha mycket innanför pannbenet=)...

Pierre är väl klar nu med allt innan Willy kan börja med det han ska göra.. Han var helt grå i håret efter all slipning av väggarna... Men nu vet jag ju att han kommer vara lika söt i grått hår=)

Neeeee ska väl göra nåt vettigt kanske.. eller så skiter jag fullt i det och bara glor på tv istället... Ahhh blir nog så..

Ha en fortsatt trevlig kväll

Den 20 April

Herregud vad länge sen det var man skrev något här... Och så klagar jag på andra som aldrig skriver=/..

Måndag igen.. usch jobbar dag denna vecka.. Tycker verkligen inte om att gå upp tidigt.. Men det blir ju lite mer av dagarna när man jobbar dag..

Äntligen har jag köpt en ny dator.. Nu tar det inte år och dar för att komma in på nätet.. Men det var ju inte lika kul att lägga ut pengarna, men det var det värt...

I lördags var jag och Pierre hemma hos Andreas som fyllt 25 år.. Det var mycket trevlig och kul att träffa lite nytt folk med=) Vi kom runt halv 5 på morron, men somna väl inte förns 6.. Så söndagen tillbringa jag mest i soffan..

Nu ihelgen vill Yohanna ha med mig på Fotboll men jag vet inte riktigt om jag är så sugen på det.. Mne det märks hur det blir..

Guuuu vad skönt Pierres pappa skulle börja med toan i veckan med.. menjag vet inte hur långt tid det kommer att ta innan allt är klart.. Vill att den ska vara klar nu!!! Mne jag har ju inte gjort allt för mycket om jag ska vara ärlig, men man har ju inte en händig karl för inte=)

Ska se om det finns något på tv:n nu?? Säkert inte

Pusss och Kram

RSS 2.0