Den 23 December

Gick upp väldigt tidigt idag. Redan vid halv 9, för jag skulle se på tv 4 8.45. Det var någon här från Åtvidaberg som skulle skrapa triss. Det var någon Gudrun Hjelm, ingen anning om vem det är? Men grattis till 100 000 kr. Själv hade jag hoppats på att det var någon som jag kände som skulle skrapa och inte berättat att det var dom. Men så var det inte=(..

Jag var neråt idag med. men det första som hända när jag skulle åka iväg var att låsen på bilen hacka upp sig. Kul jag kunde inte stänga några av dörrarna på förar sidan, så jag fick sätta fast bakdörren i bältet och hålla i dörren på min sida och bege mig ner till verkstan. Tur att det inte var något större fel, som gick fort att lösa. Annars hade vi fått vänta tills på måndag. Så tack så mycket för hjälpen!!!! När jag väl kom ner till torget var det fullt med folk... Gahhhhh jag höll på att dö!! Men jag kom hem till slut iaf..

Ikväll blir det som sagt att åka upp till Pierres föräldrar.. Mysigt=) Får se om Johan hör av sig om när vi kan få nycklarna? Annars är det ingen panik om vi inte skulle få dom idag.

Aja det var väl allt..

Den 21 December

21 december vilket innebär att det bara är 3 dagar kvar till julafton eller nästan bara 2 kan man säga, för det är ju snart måndag=)

Oki då ska man komma på vad man gjort de senaste dagarna.. I fredags tog jag det lugnt och sen senare blev det att åka hem till Mickes nya lägenhet med Johanna och Fegge.. Hade trevligt, men jag tror att det blev för många öl från min sida=/.. Kan inte påstå att jag mådde allt för bra på lördagen.. Blev inte människa förrens idag.. men vi tog oss in till stan på lördagen ändå, men vi tvinga Christian till att köra.. inte snällt men men.. Själv handla jag inget.. jag väntar med det till efter jul när rean börjar och allt.. 
Johan(säljaren till huset) ringde idag och sa att vi kunde få nycklarna redan på tisdag=) Tack så mycket.. då kan vi börja köra lite grejer tidigare och kanske redan flytta in innan nyår.. NICE!!!!

Måndag: Blir det nog att inhandla all alkohol för alla dessa dagar.. Kommer att bli dyrt har jag en känsla av=( Även träffa Brommesson på banken.
Tisdag: Träffa johan och maria för att få nycklarna. Sen kl 18,00 ska vi upp till Pierres föräldrar och äta lite och sedan spela julklappspelet=)
Onsdag: Julafton hemma hos Pierres föräldrar med min famlij och hans familj, Ann-helen, Janne, Morgan och Johnny.
Torsdag: Blir att vara nykter medans alla andra kommer att festa gärnet=p
Fredag: Jobba på Scan 6,00-15,00.

Neeee ska sätta mig vid tv:n nu..

sov så gott...

Den 18 December

Då var man ledig nu då.. nu är mina dagar på Scan slut förtillfället=(.. Så nu går man tillbaka till livet med att vara "hemmafru", sova länge och absolut inte göra något vettigt om dagarna.. Kul?? Neeee inte så värst.

Började packa lite smått igår med.. Skönt och änna att man gjort något inför flytten iaf, men då vill det till att man fortsätter med det för att allt ska bli klart..Tänkte jag skulle ta tag i det senare ikväll.. men då för även Pierre hjälpa till!!! För igår när jag var duktig satt han bara=p..

Usch jag måste verkligen städa idag med.. Ser inte klokt ut här..

Neee ska ladda hem lite musik tänkte jag..

Ha en bra dag

Den 15 December

Vakna för inte så länge sen.. Men jag har hunnit med det jag ska innan jga åker till ÖB och innan jobbet.. Så nu har jag lite tid kvar att sitta framför datorn och ta det lugnt i några minuter..

Det jag känner för just nu är att ha en massa jävla pengar och bara handla som ett assss.. var länge sen man kunde göra det, så jag saknar det lite faktiskt.. Men pierre och jag ska iaf åka iväg efter jul och unna oss en massa saker.. jag vet inte vart det är vi ska åka, men Pierre har hittat ett ställe någon stans? Det kan bli var som helst känns det som.. men det kan vara kul att bara åka iväg och se något annat för en gångs skull..

Ha det bra..

Den 14 December

Söndag kväll eller snarare snart natt... Gick och la mig vid 22, men efter nästan en timme av att bara ligga och glo bestämde jag mig för att gå upp ett tag för att försöka bli lite trött.. får se om jag lyckas? Båda katterna ligger här med precis framför datorn.. Inte helt lätt att se något.. men dom är ju så söta, så man vill ju inte ta bort dom=)

Som sagt det har varit en mycket lugn helg för min del.. var helt slut efter att jag jobbat i lördags.. Jag sov max 3 timmar innan det var dax att stiga upp för att åka och jobba.. men jag härda..
Nu har jag bara måndag och tisdag kvar på Scan.. Tråkigt skulle vara kul att vara kvar ett tag till.. Pengar är ju aldrig fel..

Pierre var duktig och köpte ett USB minne till all vår musik och våra bilder.. det var behövligt datorn höll på att balla ur totalt.. Jag tänkt på en sak.. Alla ens minnen av bilder ligger på datorn eller så har man dom på ett minne eller liknade.. Vad skulle man göra om något gick snätt och allt bara försvann?? Dum man är som inte framkallar dom viktigaste bilderna.. Ska nog ta mig en funderare på det..

Imorgon innan jobbet blir det att åka in till ÖB för att köpa flyttkartonger.. Vi har inte kommit igång med flytten än=/

Pierre mamma Anette tyckte att vi skulle spela julklappsleken kvällen innan jul när vi brukar vara där. Vi brukar varje jul vara hemma hos dom kvällen innan och umgås och äta ett "litet" jul bord som smak prov eller vad man ska säga=).. Måste jag komma på 2 julklappar som jag ska köpa till leken och det måste jul vara något som passar till alla.. Svårt men jag ska nog komma på något.. Sjukt på onsdag är det bara en vecka kvar till jul=) Längtar.. Hoppas att blir snö då med..

Sov så gottttt


Den 12 December

Var ett tag sen man skrev nåt här.. Men kan säga att det inte har hänt något alls denna vecka.. Bara jobbat och ståt i.. Ska även jobba imorn.. Bäst att passa på när det finns jobb så att säga.. vem vet när man får jobb nästa gång??

Jag får nästan en tår i ögat när jag tänker på att jag kommer att missa Idol Finalen ikväll... Här har man suttit och följt det enda sen det börja och så får man inte se finalen.. det är ju fan inte sant!! Och vi kommer inte att få sluta tidigt ikväll heller eftersom vi har mycket att göra.. Visst jag kommer ju hem och kan se på vem som vunnit, men då har jag ju missat hela kvällen av uppträdanden=(..

Pierre och jag måste åka in på söndag och köpa flyttkartonger med.. kan vara bra att ha något att packa ner i..

Neeee ska läsa vidare på allas bloggar nu..

Ha en bra dag

Den 9 December

Kan bara säga att jag fortfarande inte blivit människa efter denna helg..
Pierre och jag är riktigt nöjda med det vi åstakom med=).. Alla så ut att trivas väldigt bra med tanke på hur länge alla var kvar både i fredags och lördags.. men det är så det ska vara..
Man kanske borde tänka på att börja packa lite smått med nu.. det är ju inte allt för många dagar kvar tills flytten.. Plus att det snart är jul med=/...

Måste ju ringa Yohanna någon dag med och fråga hur dom hade det på Sköna Gröna Grebo.. Nyfiken måste jag säga=)

Måste ta och fixa lite härhemma nu och sedan ta något att äta innan jag åker..

Ha en bra dag....

Den 4 December

Jobbade som sagt igår.. Skönt att känna sig trött för en gång skulle och att man gjort något vetttigt... Var länge sen jag var trött när jag skulle gå och lägga mig.. Annars har man fått tvinga sig sig i säng.. Snart är det fedag viket innebär stress till tusen.. Men det ska jag nog klara av..

Grattis till min Älskling idag som fyller 30 år=) Älskar dig hjärtat..


Måste ner och köpa frimärken med och posta brev.. Tycker inte jag gör annat än och postar brev fram och tillbaka.. Jag har inte köpt något till Pierre än heller, men tänkte köpa något litet iaf.. Han har sagt att jag inte ska köpa något till honom när han fyller, för att vi har lagt ut så mycket pengar till fredag och lördag.. men nåt ska han ändå få..

Räntat hade gått ner skapligt med=) Det är ju bara bra för våran del, eftersom vi inte har tagit lån än.. Och det gör mycket på en månad om räntan sjunker... Mer mer=)

Aja ska väl göra något vettigt kankse..

Den 2 December

Vakna vid 11 idag.. lite tidigare än 12 som det blev igår..
Idag har jag inga större planer på något.. Måste bara tvätta lite är väl det enda.. jag satt förut och kom på en grej jag kunde kolla eller göra senare.. men nu när jag sitter här så har jag glömt bort vad det var? Och jag blir så arg på mig själv..
Jag vill bara ha en massa pengar och kunna shoppa loss som ett asss.. Och så ser det ju inte ut just nu och så måste vi ju spara pengar tills vi flyttar och om vi vill köpa något till huset.. Vi vill iaf ha en ny soffgrupp, matsalsbord och stolar. Och det blir inte billigt det... Visst att man kan hitta något på blocket, men det blir pengar det med..

Jag har aldrig settt på Boston Tea Party förut, men igår kväll hade jag inget att se på så det fick bli det.. Skiiittt hur vågar man ställa upp på att visas i tv när man har sex.. fattar inte.. undrar om det är någon som kommer att klaga på det i efterhand och skriva något om det? För det brukar ju ofta bli skrivelser om något sånt visas.. Aja..

Neeeee ska väl ta och göra lite makaroner och köttfärssås=)

1 December

Idag jag inte gjort allt för mycket om man säger så.. Vakna inte förrens kl 12.00.. Vilket inte alls är ok egentligen, men men.. Fika med Johanna har jag hunnit med iaf.. Snacka en massa skit om allt och ingenting..  Vi satt nästan i hela 2 timmar.. men vi har rekordet på 3 tim=).. Sen kom även Syrran ch hennes kompis ett tag.. Var ett tag sen man såg henne, men hon levde ju iaf.. Sen handla v allt som behövdes till på fredag och lördag.. Tror att folk fatta att vi skulle ha fest.. med tanke på all dricka vi köpte=p. det gick inte at undvika.. men nu är det iaf klart skönt...!!

Ska börja jobba inne på Scan på Onsdag.. jag jobbar kväll vilket blir tiderna.. 14.24-23,00 ons,tors 14,24-20,30 fre..

Neeee ska hjälpa Pierre med varorna..

ha en bra kväll..

RSS 2.0