Ett tag sen nu....

Märkte att det var ett himla tag sen jag skrev här =/.. Men men känns som att man inte har tid och ork... Eller jag vet inte vad jag ska skylla på riktigt.... ??

Hade förörivgt trevligt i midsommar hemma i söderö =).. Tänkte jag skulle lägga ut lite bilder här med....
Ikväll blir det att grilla med älsklingen... Känner egentligen inte för att sitta hemma.. men men vet inte vad man ska hitta på annars...
Imorgon har jag äran att köra på grabbarna till rallyt imorgon medans dom tar sig några öl och en annnan ska ju vara nykter och köra=(.. Kom inte ihåg att jag lovat dom men det hade jag tydligen.. Alkohol är inte alltid bra.. Man blir så generös... Men senare på kvällen blir det Kopparvallen öltält och band =)... mycket nice.. hoppas bara att det blir fint väder... Blir väl att sitta hemma innan.. Vet inget annat???..

Neee här kommer lite bilder som sagt..

Neee det får räcka för denna gång... tar sån tid med bilderna...

Måste bara ta med på våra bebisar också..=)
Besten


Molly

Men Guuuuddd...

Så himla trött jagblir på detta... När jag väl har loggat in så kan jag inte söka på andra medlemmar... Jag hittar inget där jag kan söka på.. Förrut gick jag in på bloggens hemsid aför att hitta och det har alltid gått förrut ´men inte nu... Får panik.. Gaaahhhh... Är det någon annan som lider av detta problem?? =P..

Aja det löser sig nog.. Nu är det bara torsdag och lördag kvar då... skönt sen är det helg igen, men dennna helg blir det fullt upp igen... Fira Yohanna´s och Ela´s student me =).. Nu är det inte långt kvar brudar =)..

Fy denna hegska inte bli lika alkohol förgiftad som förra... fy skäms Malin Svensson...

Har prolblem med boxern nu med när det blåser så dant... Skapligt beroende man är av den då =/

Vi har även bestämt oss för att vi ska vara i söderö på midsommar alltid lika trevligt.. Trivs med att vara där ute denna dag=).. Så sorry Erik och Lovisa... men det blir nog fler gånger=)

neeee ska sätta mig i tv rummet hos Pierre som sitter och läser en bol tror jag =p.. Fy vad tråkigt...

pusss Pusss


RSS 2.0