Den 7 juni

Då är denna helg snart slut.. Och vart har den tagit vägen?? I Fredags tog vi det bara lugnt och i lördags blev det fika hos Annicken, minigolf och sedan mat och dryck här hemma hos oss...
Idag åkte jag och Yohanna ut till Söderö för att se på rally.. Vi stod ut med hela rallyt och var även med på prisutdelningen..
Nästa helg har vi planerat att vi ska gå Bysjön runt.. Får hoppas på bra väder.. Ryggsäcken kommer säkert att vara tung i börjar men bli lättare under dagen=)

Ha en bra kväll...

Den 2 juni

Idag har jag varit väldigt trött.. Ok jag är alltid trött när jag jobbar dag, men idag har det varit värre än vanligt... Vart har den underbara solen tagit vägen då? Tänkte att man kanske skulle få lite färg på resten av kroppen och inte bara armarna och över bröstet..
Pierre och jag har varit duktiga och målat baksidan av huset.. Vi hade tänkte att ta framsidan idag med, men vädret var ju inte så¨bra till det.. Vo får vänta 2-3 veckor innan vi kan börja med gavlarna, för vi måste ha en lift till det..

Och vad ska man hitta på för nåt i helgen då? Har inget planerat förrän kryssningen tror jag.. Och den är ju inte förrän 26 juni.. Inte för att jag tror att vi inte kommer att hitta på något innan dess.. Men det har varit nåt mest hela tiden och det känns konstigt att inte ha något planerat för en gångs skull.. kankse skulle testa med en "vithelg"... Neeee just det inet jag inte=) Har redan försökt ett antal gånger..Men nån gång ska ju va den första, men nä'r den dan kommer???

neee ska väl se Cold Case som går i repris.. Ville se på Paris Hilton men vi är inet riktigt överens om det=p

RSS 2.0