Söndag =(

Hopp då var det denna efterlängtade söndagen, som alla talar om.. Hmmm?? Har alltid ångest denna dag, när man vet att det är dags för jobb ännu en vecka till.. Men men sånt är livet..

I Fredags åkte vi som sagt ut Valla för att grilla och dricka lite.. Det var jag, Johanna, Fegge, Jösse Och Rohlin som åkte ut =),... Var så himla skönt att kunna sitta ute i detta sköna väder.. Men stackars Johanna som fick så stå mest i köket hela tiden =P...

Nu är det inte långt kvar till Valborg och Örs.. Fan då blir det party på hög nivå kan jag lugnt säga =P.. Längtar som ett as... Kul att lite nytt folk ska med också=)..

Idag har dte blivit käk hemma hos Willy och Anette.. Mumsigt värre kan jag lova.. Så man släp iaf att tänka på mat idag och det blev över till matlådor imorgon med =)...

Neeee nu blir det tv:n som gäller.. det har den mest gjort hela dagen tcyker jag =P.. Ska se på Power of teen och sen Sanningens ögonblick.. Vilket skit program egentligen, men kan inte låta bli att titta på det.. =)..

Pusssss and sleep well...

Äntligen helg...

Guuuuu va skönt att denna arbetsvecka är över =P.... Men det stämmer verkligen att man uppskattar helgen mer när man jobbar... Ser inte framemot måndag närman måste gå upp 04.15.. men jag får hoppas att det är långt tills dess..=P... 

Och idag åker Pierre rally igen.. Så då blir det att man sitter här... Och det värsta av allt är att jag måste tvätta idag med.. det är stor brist på strumpor och underkläder... Varför ska man vänta så länge innan man tar tag i tvättten... så nu har jag til min ära minst 3 maskiner att köra... Kul en lördag vill jag mena... eller inte alls..  

Vad som händer ikväll återstår att se... Men om jag ska dricka något ikväll så måste jag ta mig neråt och handla på mig lite =P Usch vad jobbigt...

Pierres mamma prata om att dom skulle grilla ikväll... Måste säga att jag är grymt sugen på det med.. ska nog ringa och höra om dom ska det...

Fick ett mess av Pierre med.. " köp några öl"... Så nu måstejag ju...=(

Neeeee... puss och hej.. från lilla mig =P

Hallååå..

Märker att jag har varit dålig på att skriva.. Men det blir lätt så för min del när jag börjar jobba =P... Jag orkar inte ens sätta på datorn... Senastt var i söndags man var här inne.. Men nu är jag här..
Och vad har hänt?? Ähhhh inte allt för mycket...  Imprincip har jag bara stått och packat min j*vla korv...

Ska väl ta och se på några avsnitt av Svensson Svensson sen med innan jobbet.. Jag har nämligen gjort det varje dag nu =P... Gustav alltså vilken Stjärna...

Aja ska väl ta mig lite frukost eller nåt...

Pusssssss

Börja arbeta :)

Då var det verkligen slut på friden...Nu kommer det att vara fullt upp enda till Augusti=P Börjar jobba idag kl 14.24- 23.00 och så kommer det att se ut hela veckan, fast vi slutar 20.30 på fredag iaf..

I lördags var vi ju som sagt hos Linda =).. Det blev en mycket lyckad kväll!!! Men det blev att jag fick avsluta kvällen med att dricka rentat, alltså vatten=P

Läste att Johanna skrev att hon än så länge skulle boka för 23 st som skulle med till Örs... =)

Håller även på att Ladda hem Svensson Svensson säsong 1... Den är färdig om drygt en timme.. Blir nog atts e några avsnitt innan man ska dra till jobbet=).. Älskar....

jaha gott folk... det var allt för mig denna gång..

------->

Hopp då har man varit på systemet.. Blev inte så dyrt somjag trodde att det skulle bli. Det kan ju lätt bli dte när man blandar hit och dit.. Endast 125 kr =)...

Nu är det bara att invänta kvällen=)..
image21

Godmorgon!!

Då var det Lördag morgon :).. Skönt.. Fick vakna upp själv i morse för Pierre är på Rally idag i Norrköping.. Han ska åka kartläsare åt Pierre.. Hoppas att dom tar en första till tredje plats iaf, så de kan få en pokal =P... Men det märks hur det slutar..

Kollade i morse hur många det var som hade läst min blogg igår... Det var hela 72 st... Rekord för min del.. jättekul tycker jag =)..  Ok det kanske är lite för er andra???

Ikväll blir det som sagt hemma hos Linda =).. Måste bara till Systemet innan.. och jag måste dit innan 13.00 iaf för dom stänger självklart då =P.. Hörde att det hade kommit igång med självplock nu... Skönt kan man gå i lugn och ro... För annars kan man lätt råka ut för detta... Man har stått länge och bestämt sig för vad man ska ha.. och sen när man väl kommer fram till kassan.. - Nej tyvärr det är slut.. Då får man ju total blackout och vet inte alls vad man ska ha... Och det värsta av allt, man kommer inte på någon annan sort... Aja nog om detta..


Hej hej sålänge gott folk..


Fredag Kväll...

Sitter här och tar dte väldigt lugnt.. Har endast tagit 2 öl.. men det vet man ju hur det sluta förra fredagen när jag endats hade tagit  2... Känner inte för att ta det lugnt.. men men..man måste ju göra det ibland..

Hockey ikväll igen då och Så Ska Dét Låta samtidigt... Hmmm vet inte hur jag ska göra.. Får väl sitta och gläppa mellan kanalerna eller nåt..

Fick reda på att vi skulle vara hos Linda imorgon.. Mycker trevligt tycker jag =) Har inte varit i hennes nya lägenhet än heller... Då ska inte Malin Svensson vara nykter iaf =P...

Aja Tat lugnt gott folk och gör inget som inte jag hade gjort ;P

Hmmmm..

Jag säger bara en sak... Vrålhungrig.. Men jag får skylla mig själv... Har inte orkat göra något... Väntar tills Pierre kommer hem istället.. Då blir det tacos.. Great... Ska bli riktigt gott..

Vad händer ikväll då?? Inget vad jag vet iaf =P.. Vet inte vad man känner för att göra heller direkt.. Kanske ta en fredag i repris?? Eller kanske inte, medföljer alldeles för många minnes luckor från min sida =P..

Och vart f*n är solen.. Vill ha värme och solsken ju :(.. Sista veckan man är ledig innan allvaret börjar och så ska det vara snt här väder.. Neeee det tycker jag inte om..

Jaha nee men det var väl allt för denna gång...

<3 <3 <3

Your The One I Love......

image20

Fett Nice :)

Fick min skattedeklaration idag med :)... Måste säga att jag är riktigt nöjd assåååå :)!!!!
7700 kr tillbaka... Ja det tar jag gärna emot =p.... Give me...
Så nu blir det att lägga undan en hel del av det till semestern... Vi ska har tänkt att besöka Göteborg då.. Bo på Hotell och lätt att jag ska till Liseberg då med :)...
Sen tänkte jag inskaffa mig en kamera med... Känner mig helt handikappad utan den..

Johanna undra om jag ville komma och sitta ute.... Solen lyser ju ibland =p... Det märks om det bir kallt???

Tack och Hej.... från bästa Malin
image19

Torsdag....

var det ännu en ny dag... Den börjar som alla andra dagar.. Kliver upp, kollar vad det är för väder ute, sätter mig vid datorn för att kolla runt bland folk " nyfikna jag"... Går omkring och försöker hitta på något att styra med. Ommer inte på något, så jag går tillbaka till datorn igen. Äter lite efter det och väntar på ifall mina skattepapper kommer?? Idag har det inte kommit någon post än, så jag sitter fortfarande och väntar =P..

Igår så fungerade ju inte 5:an, så vi fick åka upp till Christian och se på Hockey:n.. LHC vann igen... Jobbigt det blir eftersom vi har en 37" tums tv hemma och kommer hem till någon som har en betydligt mindre.. Det känns som att man inte ser något =p... Undrar hur dte blir för Johanna och Fegge som har den ännuu större än våran =p

Såg att mina grannar hade köpt en ny bil... Varning se upp!!! Undrar om dom är rädda at jag ska baka på den med =p... Ska försöka att låta bli..Det blir så dyrt =)..

Vart fan är våran brevbärare?? Han är en äkta brevbärare med.. Han åker på en cykel t.o.m.. =)...

aja... pussss pusss

Inte min dag...

Nu känner jag att jag verkligen inte är på humör alls... Ohhhhhh...

När man står och gör mat så hoppar det förbannade brandlarmet igång och det tjuter högt som fan och det tog ett j*vla tag innan ´jag fick det tyst.... Inte bara det att det blir ett himla ljud.. Det är ju inte lite pinsmat heller..

Sen nu när det har börjat regna som fungerar alla kanaler utan 3:an och 5:an självklart.. Men alla andra kanaler funkar.. Just dom två kanaler vi tittar på. Men jag är inte ett dug förvånad... Men dom har ju funkat annars när det har regnat t.o.m snöat.. men nee då inte nu.. Asså jag bara känner fyy faaannn.. 

Så då tänkte jag att jag kunde sätta mig vid datorn istället... Visst bara det att den ballar ur hela tiden och man måste avsluta internet stup i kvarten...

Stackars dig som läst igenom detta....

Adjö"!"!"

Tvätt, tvätt, tvätt och åter tvätt :(

Blir så trött på detta. Känns inte som man gör annat än och tvättar hela tiden.. Fan har vi så mycket kläder?? När man väl ska hitta något att ha på sig, så hittar man aldrig något. Men när man tvättar finns det hur mycket som helst istället... Lustigt det där alltså..

Det var allt för mig förtillfället =p..

Må väl, som lotta brukar säga...

Jag skulle vilja se Johanna och Lotta lägga ut en sån här blid också på sig själva =p


Hoppas du vill följa med??

Lotta jag fråga dig om du ville följa med till Örs på Valborg?? Men du har inte svarat än.. Hoppas att du vill...

För då kommer det bli såna här flum blider igen =p...
image17

Tisdag eftermiddag..

Jaha vad ska man säga.... Detta väder kan ju inte göra en mer en deprimerad...

Har precis lagat mat nu.. det blev ugns stekt falukorv och päramos... Mumsigt.. Men jag måste erkänna att Pierre är bättre på att laga mat än mig... men jag försöker ju iaf :p.. Läste ens blogg nyss.. Hon skulle äta tacos ikväll det är ju inte heller fel... Det var länge sen...

Besten vilket vi brukar kalla för KF.. Vilket står för "kattfan".. Var ju självklart att han skulle vippa ut en blommkruka... så det blev fullt med jord, som självklart jag fick dammsuga upp... Men ska inte klaga, för det finns dom som har katter som gör det för jämna.. Det här var ju faktiskt första gången..

Erbjöd mig att komma på Kaffe hos Andersson och att jag kunde ta med mig fika, som blev kvar sen helgen... Men neeee då ingen som svarar... Shysst alltså :p...  Men jag kan ju sitta här och vänta :p..

Neee ska väl sätta mig vid soffan eller nåt och bara glo och vänta på att solen ska titta fram....

Mors så länge...

Yeeeesss!!

Scan ringde och jag ska få jobba skift ändå..:).. Skönt.. Var rädd och visste inte hur jag skulle kunna få ledigt Valborg, för jag hade jobbat enda til 23:00 då annars, fast å andra sidan om jag hade jobbat kväll då, så hade jag sjukt anmält mig eller nåt..:P.. Och då ska jag verkligen inte stå och packa någon jävla korv utan då ska jag vara på Örs med mina vänner!!!! Fan va kul vi ska ha :P..

Så nu är Malin väldigt gald:P..

Tips på en bra låt till er:P.. jag tycker den är bra iaf :)
The distillers- beat your heart out...

Syrran kom :)

Hejsan!! Idag kom Jessica snällt och väckte mig kl 8 i morse, för hon började inte förrän kl 11:50.. Fy det måste vara jobbig när det är så där.. Därför är det en stor fördel när man har lägenhet, så man slipper all dö tid. Jag gick och la mig till 9 typ, men kände att jag var tvungen att gå upp och vara social.. Vi glodde på film och sedan gick vi neråt..

Annars har det inte hänt så mycket sen sist direkt.. 

Inte fint väder är det heller.. Så nu blir man deppig av de också... Behöver ju inte vara varmt, bara solenär framme..   Usch och fy... 


 

Mätt och belåten..

Usch är så mätt just nu så jag skulle kunna spy.. Vi tog hem mat ikväll... Inte bra det.. Får alltid sån ångest, men kan inte låta bli ändå. Måste ta tag i dettta snart..men det har jag ju sgat länge och jag har aldrig lyckats hittils iaf :p.. Mennån gång ska ju vara den första.. Och nu när den blir återstår att se??

En lugn lördag kväll för våran del...Det var länge sen man hade det.. Skönt faktiskt.. bara slappa och inte göra ett enda dug... Blev en tidig kväll iaf redan vid 22.30... Sen sov vi enda till 10... Göttt kan jag lova..

Imorgon en start på en ny vcka då.. Sista veckan inna man ska ta tag i livet och börja arbeta.. Inte lika kul att det är kväll hela tiden, men dte är ju ett jobb iaf.. Finns dom so inte har något alls... Hoppas att det blir fint väder denna vecka med? Så man kan sitta  ute i solen.. Var jätte skönt att sitta ute i Eksätter förra veckan.. Snälla Sol kom fram.. Har inte sett på vädret något heller, så jag har ingen anning.. ??

Neee nu är det kväller och soffan som gäller..
Sleep well... / Malin, Malla-balla, Skatan :)

Lördag kväll....

Sitter hemma denna kväll, för jag är så grymt trött. Om jag skulle drick nåt så skulle jag somna direkt tror jag :P.. Sorry Johanna..

Igår kom Johanna och Fegge hit efter lite tjat från min sida.. Måste säga att vi hade riktigt trevligt.. Eller det kankse bara var jag som hade det.. Fy det blev lite mycket från min sida.. blev full på 2 öl till maten och sen blve det ju inte bättre... Hade sönder våran kamera med.. mycket lyckat av mig..

Idag har det varit en lång dag.. tiden har typ stått still... Pierre och jag har hunnit med mycket vill jag lova.. Vi var först inne i stan och köpte skor.. Jag 2 och Pierre ett par... Asssa bra medskopunkten tycker jag när man för 3 för 2.. :).. Sen när vi kom hem så byte vi till sommardäck.. Och sen tvätta vi bilen. eller det är egentligen Pierre som gjort allt dettta men jag höll honom sällskap iaf :P..

Längtar som ett as till valborg.. Då är det ÖRS som gäller gott folk.. brukar alltid vara kul när man åker dit ett gäng.. Så om det är någon som är sugen, så säg till :).. Så skönt när man åker buss. Ingen som behöver köra, så då kan alla dricka och parta loss:)..

Neee ska sätta mig vid tv:n och se om det finns något att lucka på??  Är dåligt med det tycker jag..

Pusss pusss

Pjuuuu..

Gick upp vid 10 idag och insåg att jag skulle hinna med väldigt mycket idag.. Tvätta, rensa rent och sotera alla flaskor och burkar på balkongen... Det finns mycket av det på varann balkoong kan jag lova.. Vi är experter på att samla på oss.. Sen har vi typ flera ton med tidningar med som jag var tvungen att ta tag i med.. Så det blir att åka och slänga allt sen... Trodde att jag skulle få hålla på i evigheter med dettta, men nu är jag klar..

Det var mycket skönt att sitta ute igår i Eksätter med johanna och dom.. Assa gött i solen ju..:P.. Ser att det är lika fint väder idag med:)...

Tänkte att jag skulle hinna med att se på Så ska det låta ikväll med!?.. Har missat det nu typ 2-3 gånger i rad.. Men man vet ju aldrig :p


Bara för att vi är bäst :)... Usch vilken hemsk bild hjärtat...

image16

Gaahhhhh!!!

Just nu är jag inte alls på humör kan jag säga.... Fan varför kan aldrig något gå bra här i livet.. Varför måste allt skita sig till det värre... Fan piss för er på Scan säger jag bara... Bara jobba kväll till Augusti.. Nej tack.. Måste väl för fan ha ett socialt liv eller? För dte första kommer jag knappt att träffa Pierre något och för det andra kommer jag aldrig att få träffa mina kompisar efter jobbet på kvällarna.. som tex sitta på Stallkiosken och ta en glass eller nåt... Men jag kan ju inte gå hemma heller utan något jobb... måste ju ha pengar.. FAN. Ska ringa henne snart och vad ska jag säga? Jag tänker be om att jag får jobba skift så fort chansen finns..

Är inte på humör.. Tjuter gör jag så arg jag är...

Drömma kan man ju:P..

Har suttit nu ett tag i soffan och kommit på att jag verkligen skulle vilja flytta till hus... Behöver inte vara något stort bara det är ens eget.. Trädgården är väldigt viktig med.. Finns så många som har jättefina hus, men inte ilka fin trädgård.. Och så vill inte jag ha det... Men det kan ju vara till en fördel om Jag också kunde få ett fast jobb.. och den risken är ju inte heller så stor.. Skulle jag ha sån tur skulle jag inte tveka en sekund... Fast drömmen vore ju att få bygga sitt hus från grunden, så det blir precis som man vill ha det.. Men som sagt... Drömma kan man ju göra..:P

Lotta tack för tipsen.. Någon mer?

Scan hör ju aldrig av sig heller.. Blir så trött dom säger en massa och sen verkar det som att inget va det blir av.. Vad har ni kommit fram till.. Ska man få börja v.15 eller 16?..  Synd om den som ska lämna besked till mig om jag inte får börja då.. Jag kommer inte att vara så trevlig och snäll just då kan jag lova.. Så om det ska hålla på i den här takten, så kommer det verkligen inte att bli något hus för Malin Svensson.... Dröm  och Glöm...
 

Aja... Trevlig kväll på er ...

Tips på bra musik?

Någon som har tips på någon bra musik.. Försöker att ladda hem lite låtar.. men det går inte så bra direkt.. kommer inte på nåt... Blackout i huvet.. Det behöver absoult inte vara ny musik.. jag lyssnar på allt...

Pierre fick sin skattedeklaration igår.. Jag vill också ha min.. jag vet inte alls hur den kommer att  se ut.. Hoppas bara inte att jag får restskatt iaf.. Sen om det så bara skulle vara 200 kr tillbaxs gör inget... bara´jag inte får restskatt... Nervös.. Men får se när den kommer..


Aja ha de...


 


Onsdag..

Sitter man här igen då och inte vet om vad manska skriva... Men jag ska nog få  till något litet iaf:P..

Helgen då. I fredags var ju jag och Pierre på Årsmöte på klubben.. Mycket trevligt måste jag säga.. Vi åt smörgåstårta och drack.. Pinsmat bara att man aldrig nästan brukar prata med några där annnars.. men som sagt på fyllan brukar det mesta gå bra.. och jag var inte ens om detta :)... Senare på kvällen eller natten var Pierre snäll och bjöd hem några på "efterfest".. Och folket gick inte hem förrän kl 04:00.. Snacka om att jag var trött då.. Nog om denna kväll..

I lördags var det dags för fest hemma hos Yohanna och Fegge.. Det blev en mycket mycket bra och rolig kväll vill jag lova.. fast det blev rättmycket folk sen över 30 iaf mååste vi ha varit.. Jösse var snäll att kläcka denna kommentar till mig " håller verkligen lägenheten för så här mycket fok?".. Det var ju skapligt positivt sagt.. men det löste sig ju ändå.. Jag lever ju fortfarande iaf... Sen begav vi oss till Gruvan.. mycket folk även där.. Träffa Emelie också... Guuu va kul..det var evigheter sen.. Sen efter gruvan blev det ju självklart Kebabbaren för lite käck... Sen hade Lotta fixat efter fest hemma hos någon som jag inte kan namnet på.. Men vi sjöng singstar enda fram till kl 06:00 denna morgon..

Så man kan sammanfatta min helg med lite sömn och mycket alkohol... Tänkte att jag skulle ha en vit helg denna som kommer, men kom på att Ann-sophie skulle fest ochh bjuda på tacos.. känner mig dum om jag tackar nej.. Så dte är bara att stå ut en helg till :P..

Ska fika med Yohanna sen.. så jag måste göra något vettigt innan det.. så det blir nåt gjort här hemma...

Seee youuuu laterrrr

RSS 2.0